apksky 123 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان عزیز من برای فیلم برداری از داخل برنامه از کتابخانه RSVideoRecord استفاده می کنم ولی هنگام خروجی گرفتن خیلی با کیفیت پایینی فیلم رو ذخیره می کنه. آیا برای گرفتن فیلم با کیفیت باید از یه کتابخانه دیگه استفاده کنم؟ یا.. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ عزیزان ضروریه لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ راستش من زیاد با فیلم برداری کار نکردم. شما سورست رو قرار بده ما ببینیم شاید تونستیم یه کاریش بکنیم. معمولا کم کیفیت شدن بخاطر خود کتابخونه هست و معمولا هم راهی نداره ، مثلا یه کتابخانه ضبط صدا بود ، خیلی کم کیفیت بود. اگه کتابخانه دیگه ای سراغ دارید از اون استفاده بکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
apksky 123
سلام به همه دوستان عزیز
من برای فیلم برداری از داخل برنامه از کتابخانه RSVideoRecord استفاده می کنم ولی هنگام خروجی گرفتن خیلی با کیفیت پایینی فیلم رو ذخیره می کنه.
آیا برای گرفتن فیلم با کیفیت باید از یه کتابخانه دیگه استفاده کنم؟
یا..
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.