majid08 266 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام میه ادیت تکست دارم جستجو میکنه از دیتابیس تو لبیت ویو نمایش میده من میخام مثلا اگه متن لیست ویو مثل متن مورد نظر بود با کلیک روش بره به اکتیویتی که من میخام مثلا جستجو کردیم روت گوشی پیدا کرده میخام اگه متن لیست ویو روت گوشی بود بره به اکتیویتی که من میخام ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ بجای Position از Value استفاده کن....Value مقدار اونی که کلیک شده رو نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ بجای Position از Value استفاده کن....Value مقدار اونی که کلیک شده رو نشون میده داداش کدش رو بهم نمیدی من مینویسم ولی هیچ کاری نمیکنه Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Value= "روت" Then StartActivity(mob) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ شما همونجایی که داری به لیست ویو ایتم اضافه میکنی از نوع دوم استفاده کنید : lv.AddSingleLine2("mozo","meghdar bazgashti = Value") lv.AddTwoLines2("item1","item2","meghdar bazgashti = Value") شما اون قسمت مربوط به Return Value رو اسم فایل یا هر چیه میزارید دیگه بعد توی ایتم کلیک هم مثل کد خودتون عمل کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ شما همونجایی که داری به لیست ویو ایتم اضافه میکنی از نوع دوم استفاده کنید : lv.AddSingleLine2("mozo","meghdar bazgashti = Value") lv.AddTwoLines2("item1","item2","meghdar bazgashti = Value") شما اون قسمت مربوط به Return Value رو اسم فایل یا هر چیه میزارید دیگه بعد توی ایتم کلیک هم مثل کد خودتون عمل کنید از کتابخانه فراخوانی استفاده میکنم اینطوری که نوشتید من بلد نیستم fara.SingleLineTitr("root.db",s90,cur1,"SELECT * FROM Tbl4 WHERE Matn LIKE '%"&EditText1.Text&"%' ",ListView1,"onvan","id1") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ از کتابخانه فراخوانی استفاده میکنم اینطوری که نوشتید من بلد نیستم fara.SingleLineTitr("root.db",s90,cur1,"SELECT * FROM Tbl4 WHERE Matn LIKE '%"&EditText1.Text&"%' ",ListView1,"onvan","id1") سلام با کتابخونه فراخوانی ، توی ایتم کلیک، از ولیو استفاده میکنیم مثلا برای ذخیره یه مقدار، در متغیر meghdar = value startactivity(matn) این قسمت، با id کار میکنه شما میتونی اکتیویتی رو شروع کنی و بعد شرط بذاری که اگه value = 1بود(همون id مثلا اولین تیترت) بیاد و فلان کار رو انجام بده if value = 1 then startactivity(test) end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام با کتابخونه فراخوانی ، توی ایتم کلیک، از ولیو استفاده میکنیم مثلا برای ذخیره یه مقدار، در متغیر meghdar = value startactivity(matn) این قسمت، با id کار میکنه شما میتونی اکتیویتی رو شروع کنی و بعد شرط بذاری که اگه value = 1بود(همون id مثلا اولین تیترت) بیاد و فلان کار رو انجام بده if value = 1 then startactivity(test) end if نمیشه این کد من Dim cur As Cursor fara.SingleLineTitr("root.db",s90,cur1,"SELECT * FROM Tbl4 WHERE Matn LIKE '%"&EditText1.Text&"%' ",ListView1,"onvan","id1") a1.Initialize("a1") a2.Initialize("a2") a3.Initialize("a3") a4.Initialize("a4") a5.Initialize("a5") a1.Text="راه انداری گوشی" a2.Text="اموزش VRoot" a3.Text="اموزش King ROOt" a4.Text=" CF ROOT" a5.Text="تعمیر سریال" End Sub Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) a5.Text = Value If Value = ListView1.GetItem(Position) Then StartActivity(sn) End If End Sub رو هر کدوم کلیک میکنم فقط میره اکتیویتی sn لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ این سورس کاملم لطفا کمک کنید #Region Activity Attributes #FullScreen: true #IncludeTitle: False #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. Dim s90 As SQL Dim ListViewValue As String Dim cur1 As Cursor Dim ma1 As String End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim fara As Farakhani Private ListView1 As ListView Private Button1 As Button Dim job1 As HttpJob Dim background1 As BitmapDrawable Private EditText1 As EditText Private Button2 As Button Dim a1 , a2 , a3 ,a4 ,a5 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("fav") If File.Exists(File.DirInternal,"root.db")= False Then File.Copy(File.DirAssets,"root.db",File.DirInternal,"root.db") End If If s90.IsInitialized=False Then s90.Initialize(File.DirInternal,"root.db",True) End If background1.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"124.png")) ListView1.SingleLineLayout.Background=background1 ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight=70dip ListView1.SingleLineLayout.Label.TextSize = 17 ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor=Colors.black ListView1.SingleLineLayout.Label.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("yekan.ttf") Dim lbl As Label lbl = ListView1.SingleLineLayout.Label lbl.Left = lbl.Left - 30dip lbl.TextColor = Colors.Black For Each v1 As View In Activity.GetAllViewsRecursive If v1 Is Label Then Dim lbl As Label lbl = v1 lbl.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("Yekan.ttf") End If Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) ListView1.Clear Dim cur As Cursor fara.SingleLineTitr("root.db",s90,cur1,"SELECT * FROM Tbl4 WHERE Matn LIKE '%"&EditText1.Text&"%' ",ListView1,"onvan","id1") a1.Initialize("a1") a2.Initialize("a2") a3.Initialize("a3") a4.Initialize("a4") a5.Initialize("a5") a1.Text="راه انداری گوشی" a2.Text="اموزش VRoot" a3.Text="اموزش King ROOt" a4.Text="CF ROOT" a5.Text="تعمیر سریال" End Sub Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) a5.Text = Value If Value = ListView1.GetItem(Position) Then StartActivity(sn) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ ببین من دقیقا متوجه نشدم میخوای چی کار کنی شما با کتابخونه فراخوانی ممکنه نتونی این کارو بکنی چون id رو از بانک میگیره اما من گفتم بهت دیگه شما بهتره که بعد از اینکه وارد اکتیویتی شد، بگی که اگه ای دی مثلا برابر ای دی عبارت جستجو شده بود، فلان کار رو انجام بده اما توی این مورد ، با فراخوانی دستت یکم بسته اس... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ ببین من دقیقا متوجه نشدم میخوای چی کار کنی شما با کتابخونه فراخوانی ممکنه نتونی این کارو بکنی چون id رو از بانک میگیره اما من گفتم بهت دیگه شما بهتره که بعد از اینکه وارد اکتیویتی شد، بگی که اگه ای دی مثلا برابر ای دی عبارت جستجو شده بود، فلان کار رو انجام بده اما توی این مورد ، با فراخوانی دستت یکم بسته اس... سلام من یه چنتا عنوان دارم تو دیتابیس مثلا عنوان اول عنوان دوم عنوان سوم حالا میام تو تکست ادیت مینویسم عنوان سوم برام پیدا میکنه و تو لیست ویو نشون میده من میخام هر وقت روش کلیک کردم بره به اکتیویتی اول اگه عنوان دوم کلیک کنم بره اکتیویتی مثلا sn و در کل میخام خودم بهش بگم که اگر نوشته روی اسکرول ویو برابر فلان متن بود به به فلان اکتیویتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
میه ادیت تکست دارم جستجو میکنه از دیتابیس تو لبیت ویو نمایش میده
من میخام مثلا اگه متن لیست ویو مثل متن مورد نظر بود با کلیک روش بره به اکتیویتی که من میخام
مثلا جستجو کردیم روت گوشی پیدا کرده
میخام اگه متن لیست ویو روت گوشی بود بره به اکتیویتی که من میخام
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.