pmtweb 38 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام مثلا من توی یه اکتیویتی یه لایوت رو لود میکنم و بعد با زدن یک دکمه یه لایوت دیگه توی همون اکتیویتی و روی لایوت اول لود میکنم وحالا میخوام با زدن یه دکمه اون لایوت دوم که توی اکتیویتی لود شده بسته بشه و لایوت اولی بیاد با چه کدی میتونم لایوت رو ببندم ؟ اکتیویتی رو نه هااا لایوت؟ کمک پلیزز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ خوب شما بهترین کار که میتونی بکنی اینه قبل از لود لایه دوم لایه اول رو جمع کنی Activity.RemoveAllViews لایه دوم رو لود میکنی کار تموم شد دوباره جمع میکنی لایه اول رو لود میکنی . اینکار خیلی سریع هست اما بستگی داره که چی تو لایه ها داشتی باشی گاهی مجبوری چیزهایی رو دوباره به ابجکتها نسبت بدی مثل تصاویر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pmtweb 38
سلام
مثلا من توی یه اکتیویتی یه لایوت رو لود میکنم و بعد با زدن یک دکمه یه لایوت دیگه توی همون اکتیویتی و روی لایوت اول لود میکنم
وحالا میخوام با زدن یه دکمه اون لایوت دوم که توی اکتیویتی لود شده بسته بشه و لایوت اولی بیاد
با چه کدی میتونم لایوت رو ببندم ؟ اکتیویتی رو نه هااا لایوت؟
کمک پلیزز
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.