sajadakbari 163 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان اگه اندروید 5 ورژن رسمی دارید اعلام آمادگی کنید لطفا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ بابام دارن... ورژن : 5.0.2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ بله عزیزم داریم شما نیازتون چی هستش ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ دوستان لطف کنید. فایل های twframeworkers.apk systemUi.apk Frameworkers.apk این فایلها توی مسیر های /system/app /system/framework امکان داره یکی از فایلها توی گوشی نباشه که اشکال نداره. هر کدوم از اینا که هست رو بفرستید ممنون. میشم. فقط حجمشون یه مقدار بالا هست. میتونید به صورت تاپیک ایجاد کنید. چون برای کوک کردن رام نیاز بقیه دوستان هم میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ شما بابد دستگاهت روت شده باشه من دیشت رام 5 سیانوژن برای s2 رو دانلود کردم فردا نصب مبکنم برات استخراج میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام ممنون از شما عزیز . اما من ورژن رسمی رو لازم دارم سیانوژن خودش کوک شده هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان اگه اندروید 5 ورژن رسمی دارید اعلام آمادگی کنید لطفا. سلام دوست عزیز من ندارم متاسفانه وگرنه دریغ نمی کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ من 5.0.2 دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اما رامم یک رام پرایویته و نمیتونم براتون قرار بدم بهتون پیشنهاد می کنم از تو Aosp دانلود کنید در ضمن فرمت اینا apk نیست jar هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ دوستان لطف کنید اگه دارید قرار بدید. خیلی نیاز دارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
دوستان اگه اندروید 5 ورژن رسمی دارید اعلام آمادگی کنید لطفا.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.