reza2001 587 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سلام به اساتید بزرگوار من یه لیست ویو دارم که از دیتابیس آفلاین کلی آیتم میگیره و چون خیلی زیاده می خوام بگم مثلا 20 آیتم رو نشون بده و در پایان 20 آیتم یک دکمه باشه و با زدن اون 20 آیتم دیگره رو نشون بده و همینجوری ادامه داشته باشه تا همه آیتم ها نمایش داده بشه منتظر راهنماییتون هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ دقیقا من می خوام اینکار رو انجام بدم : یه لیست دارم بیشتر از 500 آیتم توش نمایش داده میشه و از اونجایی که خیلی زیاده لود همه اونها یکجا زمان گیر هست می خوام بگم که 20 آیتم رو نشون بده بعد یک باتون باشه و با زدن اون 20 آیتم دیگر نمایش داده بشه و آیتم های نمایشی در مجموع بشوند 40 و همینطور الی آخر اما وقتی برنامه مجدد اجرا شود این عمل از ابتدا شروع شود، تا کنون برای فراخوانی از دیتابیس این کد ها رو نوشتم : Dim cur As Cursor cur = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM mytable") For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("list"),cur.GetInt("id")) Next cur.Close ممنون میشم بگید برای این کاری که گفتم اید چه کدی رو اضافه یا حذف کنم و مسئله دیگر مربوط به جست و جو است ، من این کد ها را برای جست و جو نوشته ام : Dim cur As Cursor cur = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM mytable WHERE list LIKE '%" & EditText1.Text & "%'") ListView1.Clear For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i ListView1.AddSingleLine2(cur.GetString("list"),cur.GetInt("id")) Next cur.Close برای مثال من اون مشکل قبلی رو برطرف کردم و الان برنامه رو باز کردم الان 20 آِتم دارم و اگر جست و جو کنم از این 20 آیتم جست و جو می کنه ؟! من می خوام موقع جستجو همه 500 آیتم رو جست و جو کنه !! لطفا راهنمایی کنید ، ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ درود باید از کوئری Limit و Offset استفاده کنید در انجمن جست و جو کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه اگه حل نشد اطلاع بدید مجددا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ درود باید از کوئری Limit و Offset استفاده کنید در انجمن جست و جو کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه اگه حل نشد اطلاع بدید مجددا آقای ایزدی متاسفانه نمی دونم و پیدا کردنش تو انجمن راحت نیست از بین این همه تاپیک اگه با یه کد توضیح بدید ممنون میشم ، من مثل شما حرفه ای نیستم و این سوالا برام پیش میاد دیگه ، ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ چون بلدی از دیتا بیس بگیری کارت راحته .. یک حلقه درست کن بگو 20 تا ایتم بگیره و نشون بده و اخرین گزینه لیست رو بنویس "ادامه" اگر اونو کلیک کرد ایندفعه اون عدد متغییر رو از 21 تا 40 مثلا بده و گزارش بگیر و نشون بده .... اینم راهش اینه مثلا یک چیزی داری بنام ID که شماره ردیف رکوردها هست میتونی اونو هیتلر کنی از هر شماره ای که میخواهی برات گزارش بگیره . کدش هم که احتمالا بلد باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ ممنون دوست عزیز کدش رو هم بفرستین برام بد نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza2001 587
سلام به اساتید بزرگوار
من یه لیست ویو دارم که از دیتابیس آفلاین کلی آیتم میگیره
و چون خیلی زیاده می خوام بگم مثلا 20 آیتم رو نشون بده و در پایان 20 آیتم یک دکمه باشه و با زدن اون 20 آیتم دیگره رو نشون بده
و همینجوری ادامه داشته باشه تا همه آیتم ها نمایش داده بشه
منتظر راهنماییتون هستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.