kh11 22 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام بر استادان بزرگوار کسی توی این سایت به این خوبی یعنی کار با ویدئو رو بلد نیست که حداقل یه پلیر ویدئو ساده رو آموزش بده همران با میله ای که بشه ویدئو رو عقب یا جلو برد تعجبم سایت به این مرجعی بعد آموزش کامل کار با ویدئو نداشته باشه !!!!! ممنون میشم که کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ سلام تو این روزها همه درگیرن هست کسایی که بلدن تو همین انجمن اما وقت نمیشه خود دانشگاه به تنهایی انقدر پروژه بهمون میده که به زور 1 ساعت وقت خالی پیدا میکنیم بیایم تو سایت !!! من به شخصه دوست دارم کلی آموزش بذارم اما واقعاااااا بد جور درگیرم به امید اینکه کمی از مشکلاتمون کم شه و حل شه تا بتونیم بیایم و خوب رسیدگی کنیم شرمنده موفق و پیروز باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ آقا چرا فیلم قطو وصل میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ ابتدا کتابخانه audio رو اضافه کن لینک سورسhttp://s5.picofile.com/file/8151632234/%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B1_%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88.zip.html [ATTACH=CONFIG]452[/ATTACH] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ ابتدا کتابخانه audio رو اضافه کنلینک سورسhttp://s5.picofile.com/file/8151632234/%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B1_%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88.zip.html [ATTACH=CONFIG]452[/ATTACH] داداش دستت درد نکنه من اجراش کردم play که میزنم صفحه سیاهه و فیلمی نیست ولی میله هی جلو میره که مثلا فیلم پخش میشه مشکل از کجاست .!؟ کتابخانه ای رو هم که گفتید توی خود برنامه فعال بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ روی گوشی تست کردید؟ رو emulator فکر نکنم جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kh11 22
سلام بر استادان بزرگوار
کسی توی این سایت به این خوبی یعنی کار با ویدئو رو بلد نیست که حداقل یه پلیر ویدئو ساده رو آموزش بده همران با میله ای که بشه ویدئو رو عقب یا جلو برد
تعجبم سایت به این مرجعی بعد آموزش کامل کار با ویدئو نداشته باشه !!!!!
ممنون میشم که کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.