ehsankhan 256 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان پیشاپیش بابت کمکتون ممنون من میخوام یک سری فایل به هاست آپلود و حذف و بروز رسانی کنم گاهی هم نیاز میشه یک فولدر بسازم و یا حذف کنم به نظرتون چه راهی بهتره و چرا ؟ ftp یا post php یا .... لطفا راهنمایی کنید بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ چطور فایل رو توی مای اس کیو ال بریزیم یا همون اپ کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yashin 3 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1394/04/27, 04:39:18، Nemesis گفته است : بله منظورم دیتابیس آنلاین هست اصلان نیاز نیست اون اطلاعات به درد کسی بخوره شما یه تداخل امنیتی در سایتت به این وسیله ایجاد میکنی سلام. برای من اصلا امنیت اهمیتی نداره. یه برنامه شخصی دارم میسازم. میخوام آپلود کنم و یه سری فایل رو هر موقع خواستم پاک کنم یا اضافه کنم. ساده ترین روش رو چی پیشنهاد میکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ این آموزش هست : آپلود-دانلود-ارسال در B4a http://programmingtools.persiangig.com/tutorial/1852242342demo.rar/download?457a اینو آقای آقاخانی تهیه کرده بودن و فکر کنم وسط های آموزش به ارسال اطلاعات اشاره می کنن اینم بگم یکم PHP هم درش استفاده میکنن تا اونجایی که یادم میاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ از نظر شخصی بنده PHP بهتره هم دستت باز تره و هم امنیت بیشتری داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ از نظر شخصی بنده PHP بهتره هم دستت باز تره و هم امنیت بیشتری داره دوست عزیز میشه یکم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ همونطوری که در چت باکس خوندم چیکار میخواید بکنید الان پیشنها میکنم پروفایل رو به جای ساختن پوشه و فایل تکست به mysql متصل کنید که هم نظمی داره و هم امنیت سرور شمارو زیر سوال نمیبره به ذهنم خطور کرد اگه کسی بیاد برنامتون رو decompile کنه و از طریقی اون فایل متنی که دارید به سرور به عنوان فایل text ارسال میکنه رو عوض کنه و C99sheller یا انواع sheller ها رو آپلود کنه امنیت شما خیلی به خطر میوفته بهتره از آموزش آقای قاسمی نیا استفاده کنید و اطلاعات رو در mysql ذخیره و به عنوان json یا xml فزا خوانی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ همونطوری که در چت باکس خوندم چیکار میخواید بکنید الان پیشنها میکنم پروفایل رو به جای ساختن پوشه و فایل تکست به mysql متصل کنید که هم نظمی داره و هم امنیت سرور شمارو زیر سوال نمیبره به ذهنم خطور کرد اگه کسی بیاد برنامتون رو decompile کنه و از طریقی اون فایل متنی که دارید به سرور به عنوان فایل text ارسال میکنه رو عوض کنه و C99sheller یا انواع sheller ها رو آپلود کنه امنیت شما خیلی به خطر میوفته بهتره از آموزش آقای قاسمی نیا استفاده کنید و اطلاعات رو در mysql ذخیره و به عنوان json یا xml فزا خوانی کنید فایل txt که گاربر ارسال میکته فایل مهمی نیست یسری اطلاعات ساده که بدرد کسی نمیخوره منظورتون mysql همون دیتابیس آنلاینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ بله منظورم دیتابیس آنلاین هست اصلان نیاز نیست اون اطلاعات به درد کسی بخوره شما یه تداخل امنیتی در سایتت به این وسیله ایجاد میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ehsankhan 256
سلام
دوستان پیشاپیش بابت کمکتون ممنون
من میخوام یک سری فایل به هاست آپلود و حذف و بروز رسانی کنم
گاهی هم نیاز میشه یک فولدر بسازم و یا حذف کنم
به نظرتون چه راهی بهتره و چرا ؟
ftp یا post php یا ....
لطفا راهنمایی کنید
بازم ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.