محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سلام و ارادت عجیــب به اساتید و دوستان عیدتون مبارک انشالله تو 2 تا پست میخایم آموزش بزاریم یکی با فتوشاپ ساختن بک گراند مات یکی هم با خود b4a که این یکی پست با فتوشاپ هست اینجا یکی آموزش بک گراند میخاست http://answercenter.ir/topic/5092-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A8%DA%A9%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF/?view=getnewpost خب دیگه میخایم یه بک گراند مات یا Blur بسازیم از اینا که خیلی مشهور شده و استفاده زیاد میشه هر عکسی ک میخاید رو مثلاا عکس یه منظره ی خوشگلو مات کنید بزارید بک گراند خیلی زیبا میشه خب شروع میکنیم دستامونو میشوریم اول فتوشاپو باز میکنیم عکسی که میخایم رو انتخاب میکنیم ! الان اینی ک انتخاب کردم تستیه ها سایز و ایناش اصلا مناسب نیست از منوی بالا Filter رو انتخاب کنید بعدش Blur و از زیر مجموعه ی Blur Gaussian Blur رو انتخاب کنید یه پنلی باز میشه و مشاهده میکنید دیگه مقداری که روبروی RADIUS نوشته شده مقداریه که دوس دارید و میتونید کم و زیادش کنید که مقدار مات شدن کم و زیاد بشه من بهتون 17.5 رو پیشنهاد میکنم در نهایت عکس میشه این یا حق امیدوارم خوب بوده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.