cloner01001 38 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان ، خسته نباشید عیدتون مبارک من دو تا باتن دارم ، میخوام اگه رو اولی کلیک شد اینترنت روشن شه و اگه رو دومی کلیک شد اینترنت قطع شه باید از چه کدی استفاده کنم؟ **بابت عنوان هم ببخشید ، دستم خورد ارسال شد ، ویرایش نتونستم بکنم ** لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سلام و عید شما هم مبارک موفق باشید با استفاده از کتابخانه ی Toggle Library Dim a As Toggle a.TurnDataConnectionOff a.TurnDataConnectionOn لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ یا اگر اون نشد این راه هم هست این خط رو به منیفست اضافه کنید AddPermission(android.permission.CHANGE_NETWORK_STATE) بعد این ساب رو بنویسید Sub SetMobileData(Enabled As Boolean) Dim r As Reflector r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod2("getSystemService", "connectivity", "java.lang.String") r.Target = r.GetField("mService") r.RunMethod2("setMobileDataEnabled", Enabled, "java.lang.boolean") End Sub بعد دیگه true و False بدید برای روشن شدن SetMobileData(True) خاموش شدن SetMobileData(False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
سلام دوستان ، خسته نباشید
عیدتون مبارک
من دو تا باتن دارم ، میخوام اگه رو اولی
کلیک شد اینترنت روشن شه و اگه رو دومی کلیک شد اینترنت قطع شه
باید از چه کدی استفاده کنم؟
**بابت عنوان هم ببخشید ، دستم خورد ارسال شد ، ویرایش نتونستم بکنم **
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.