abbas2142 557 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ با سلام من چند تا sub دارم و می خوام به برنامه بگم اگه sub اولی شرایطش وجود داشت بیا sub دوم رو فعال کن و یه مسیج باک یا پیامی بده !!! و درصورت اینکه حتی یکی از شروط sub اول نبود هیچ کاری نکن امیدوارم منظورم رو رسونده باشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ منظورتون رو درست نفهمیدم ولی فکر کنم منظورتون اینجوری باشه ، مثال کد : هر شرط یک ساب رو اجرا میکنه Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If ..... then AVALI else if...... then DOVOMI Else if ........ then SEVOMI End If End Sub Sub AVALI End Sub Sub DOVOMI End Sub Sub SEVOMI End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ آره می خوام هر شرط یه Sub رو اجرا کنه و داخل اون Sub هم شرایطی دیگه گذاشتم مثلا من گفتم Sub اول این شرایط Sub دوم این شرایط خوب حالا می خوام یه شرط کلی بذارم و بگم اگه شرایط Sub اول اجرا بودن بیا و Sub دوم رو اجرا کن و درصورت اجرای شرایط Sub دوم اون کاری که گفتم بهش انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ بسم الله یعنی کسی نیست اقا این کد هارو ببینید بفرض مثال ( از کد های بالا استفاده می کنم ) من می خوام برنامه بیاد اول ببینه اگه شرط های Sub AVALI بر قرار بود بیاد شرط های Sub DOVOMI رو اجرا کنه و اگر اون هم برقرار بود مثلا بیاد یه مسیج باکی یا یه لایوتی رو لود کنه یا بره توی یه اکتیویتی کلا ببینه اگه شرط های دو sub بر قرار بود ناون کار رو بکنه در صورتی که حتی یکی از ظرط ها وجود نداشت هیچ کاری نکنه . یعنی اول باید حتما شرط های Sub AVALI برقرار باشن تا بره واسه شرط sub بعدی Sub AVALI If ....=... Then کد انجام دستور Else کد انجام دستور End If If ....=... Then کد انجام دستور Else کد انجام دستور End If If ....=... Then کد انجام دستور Else کد انجام دستور End If End Sub Sub DOVOMI If ....=... Then کد انجام دستور Else کد انجام دستور End If If ....=... Then کد انجام دستور Else کد انجام دستور End If End Sub Sub SEVOMI If ....=... Then کد انجام دستور Else کد انجام دستور End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ برای اجرای ساب کافیه نام اون رو بنویسید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ ببیندید من می خوام وقتی گوشی روی سطح تخت بود و اگر صفحه روشن بود و اگر دست روی سنسور مجاورت رد شد بیاد موزیک مورد نظر رو بخش کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سلام. با چند تا Boolean کار خودتون میتونی اوکی کنی دیگه چند تا نمونه Sub بزار تا با دوستان مثالشو برات بزنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سلام. با چند تا Boolean کار خودتون میتونی اوکی کنی دیگه چند تا نمونه Sub بزار تا با دوستان مثالشو برات بزنیم من فعلا اینارو دارم Dim p As PhoneAccelerometer Dim ps As PhoneSensors Sub p_AccelerometerChanged (X As Float, Y As Float, Z As Float) If X<1 Then ٍElse End If End Sub Sub ps_SensorChanged (Values() As Float) If Values(0)=0 Then If (a.IsPlaying) Then ToastMessageShow("گذاشته شد",False) a.Pause Else a.Play ToastMessageShow("برداشته شد",False) End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ من فعلا اینارو دارم دومی که مال سنسور هستش و هر وقت دست عبور کنه کار می کنه ولی من می خوام بهش بگم گوشی حتما باید تخت باشه تا play کنی و صفحه روشن و اگه توی صفحه خاموش هم باشه که چه بهتر Dim p As PhoneAccelerometer Dim ps As PhoneSensors Sub p_AccelerometerChanged (X As Float, Y As Float, Z As Float) If X<1 Then ٍElse End If End Sub Sub ps_SensorChanged (Values() As Float) If Values(0)=0 Then If (a.IsPlaying) Then ToastMessageShow("گذاشته شد",False) a.Pause Else a.Play ToastMessageShow("برداشته شد",False) End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ بنده متوجه نشدم اصلا که شما میخواهید بین کدوم Sub شرط بزارید با عرض معذرت ، میشه واضح تر توضیح بدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ بنده متوجه نشدم اصلا که شما میخواهید بین کدوم Sub شرط بزارید با عرض معذرت ، میشه واضح تر توضیح بدید ؟ بین این Sub p_AccelerometerChanged و این Sub ps_SensorChanged لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ یکی واسه محض رضای خدا جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ ارسالی امروز, ۰۴:۳۷ بعد از ظهر ارسالی امروز, ۰۷:۳۹ بعد از ظهر کاربر @abbas2142 برای یک روز قابلیت ارسال مطلب نخواهد داشت ( محرومیت شامل تمای پست ها ، نظرات و غیره خواهد بود ) مدیران و ناظران عزیز با این موارد برخورد جدی کنید که دیگه شاهد همچین مواردی نباشیم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
با سلام
من چند تا sub دارم و می خوام به برنامه بگم اگه sub اولی شرایطش وجود داشت بیا sub دوم رو فعال کن و یه مسیج باک یا پیامی بده !!!
و درصورت اینکه حتی یکی از شروط sub اول نبود هیچ کاری نکن
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.