shahan148 28 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ با سلام خدمت مدیر و تمام دوستان در سامانه های تلفن گویا شاید زیاد شنیده باشید که بعد از برقراری تماس میگه شماره 1 را فشار دهید این کار انجام میشه شماره 2 اون کار و 3 و الی آخر برای برقراری تماس مشکلی نیست اما زمانی که ما تماس می گیریم می خوام تو برنامه براش تعریف کنم که بعد از برقراری تماس شماره 2 را بگیره اگر گسی بلده خدایش کمک کنه با تشگر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ کسی جواب منو نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سلام سوالت یه کم نایاب هست و تا حالا فکر نمی کنم برای کسی چنین چیزی نیاز شده باشه ولی شما اگه با شماره گیر خود گوشی تماس بگیرید این قابلیت رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahan148 28 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۴ سلام سوالت یه کم نایاب هست و تا حالا فکر نمی کنم برای کسی چنین چیزی نیاز شده باشه ولی شما اگه با شماره گیر خود گوشی تماس بگیرید این قابلیت رو داره سلام تماس میشه برقرار کرد اما چطوری از برنامه با شماره گیر خود گوشی قابلیت تن یا DTMF انجام بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahan148 28
با سلام خدمت مدیر و تمام دوستان
در سامانه های تلفن گویا شاید زیاد شنیده باشید که بعد از برقراری تماس میگه شماره 1 را فشار دهید این کار انجام میشه شماره 2 اون کار و 3 و الی آخر
برای برقراری تماس مشکلی نیست اما زمانی که ما تماس می گیریم می خوام تو برنامه براش تعریف کنم که بعد از برقراری تماس شماره 2 را بگیره
اگر گسی بلده خدایش کمک کنه
با تشگر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.