aloneboy7617 155 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان برنامه که قبلا اول پولی بوده بعد یه مدت رایگان شده حالا میتونم درون پرداخت براش بزارم؟ اصن میتونم دوباره پولیش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ پولی که نمیشه.... اما درون پرداخت میتونی بکنی فک کنم.............. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ میشه درون پرداخت کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ میشه درون پرداخت کنی چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ برای درون پرداخت شما باید یه آپدیت بذاری و از کتابخونه درون پرداخت استفاده کنی و کار هایی که میخوای رو اعمال کنی یه سری اینجا بزن آموزش تصویریش و سورسشم هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aloneboy7617 155
سلام
دوستان برنامه که قبلا اول پولی بوده
بعد یه مدت رایگان شده
حالا میتونم درون پرداخت براش بزارم؟
اصن میتونم دوباره پولیش کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.