reza2001 587 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ با سلام خدمت اساتید توی برنامه هایی که می سازم آیتم هایی که توی لیست ویوی من نمایش داده میشه یه حاشیه نازک بالا و پایین اون آیتم وجود داره یعنی اگه حتی آلفای لیست ویو رو هم صفر بزارم لیست ویو شفاف میشه اما بالا و پایین هر آیتم اون حاشه رو داره مثل این تصویر : اگه می دونید چه طوری میشه این رو برطرف کرد راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3939-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D9%88/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ اگر منظورت اون خط بین مطالبه هرکاری کنید توی لیست ویو این خط هستش مگر اینکه از اسکرول ویو استفاده کنید با اسکرول ویو این مشکل حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ ممنون آقای ایزدی ، مشکلم حل شد فقط اگه امکان داره به سوال من تو این تاپیک جواب بدید که خیلی وقته بی جوابه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza2001 587
با سلام خدمت اساتید
توی برنامه هایی که می سازم آیتم هایی که توی لیست ویوی من نمایش داده میشه یه حاشیه نازک بالا و پایین اون آیتم وجود داره
یعنی اگه حتی آلفای لیست ویو رو هم صفر بزارم لیست ویو شفاف میشه اما بالا و پایین هر آیتم اون حاشه رو داره
مثل این تصویر :
اگه می دونید چه طوری میشه این رو برطرف کرد راهنمایی کنید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.