مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سلام و درود خدمت تمامی کاربران گرامی.چند روز قبل چند نفر از دوستان درخواست سورس پخش ویدئو داشتن احسان عزیز زحمت تهییه این سورس رو به نحو احسنت کشیدن و قرار بر این شد که در فروشگاه انجمن قرار بگیره. توضیحات از زبان خود احسان خان عزیز :این سورس دارای یک لیست از تعدادی فایل هست که آدرس هاشو از دیتابیس میگیرهو با کلیک روی هر کدوم در صورت موجود نبودن فایلشروع به دانلود و در پوشه ای که قبلا تنظیم شده ذخیره و فیلمو اجرا میکنهدرحین دانلود میزان حجم فایل و میزان حجم دانلود شده را نشون میدهو برای دفعه بعد با کلیک فقط فیلمو اجرا میکنهامکانات :استفاده از دیتابیس: آدرس فایل و اسم فایل استفاده از مولتی پنلپخش فیلم داخل اکتیویتی (داخل برنامه)دانلود فیلم در صورت نبودن فایل نمایش میزان حجم دانلود شده برای مشاهده و دانلود برنامه قبل از خرید کلیک کنید لینک خرید سورس نکته : دوستان عزیز لازم به ذکر این که این محصول یک سورس است و نه یک آموزش تصویری یا متنی ! انجمن تا حد امکان سعی بر پشتیبانی از سوالات خریداران عزیز را دارد اما موظف به پاسخ قطعی نیست عکس برنامه : 7 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام دمت گرم احسان خان خیلی سورس با ارزشی ساختی خیلی ممنون 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام قربونت خواهش میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام اگه بخوای وسط دانلود؛دانلودو متوقف کنیم باید چیکار کنیم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سلام اگه بخوای وسط دانلود؛دانلودو متوقف کنیم باید چیکار کنیم؟ آق ایزدی لطفا شما جواب بدین؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ آق ایزدی لطفا شما جواب بدین؟ درود یکی دو تا سرویس بیشتر دارن کار نمیکنن اون ها رو Stop کنید فکر کنم کارتون راه بیفته StopService(HttpUtils2Service) StopService(HttpUtilsService) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ درود یکی دو تا سرویس بیشتر دارن کار نمیکنن اون ها رو Stop کنید فکر کنم کارتون راه بیفته StopService(HttpUtils2Service) StopService(HttpUtilsService) ممنون فقط این کدایی که گفتین کجا باید اضافه کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ ممنون فقط این کدایی که گفتین کجا باید اضافه کنم؟ خواهش میکنم توی هر رویدادی که دوست دارید سوالتون فوق مبتدی هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ چیکار کنیم دیگه ایشا الله با کمک شما حرفه ای میشیم: نصفه ونیمه درست شد من اون کدایی که گفتین رو تو KEYCODE_BACK گذاشتم؛باتوجه به آیتم های عکس: مثلا وقتی رو "خروس" کلید میکنی وسط دانلود برگشتو بزنی وبری مثلا یه آیتم د یگه مثلا "داد نزن" روش کلید کنی داتلود قبلی قطع میشه ولی اگه برگشت وزدی ولی رو آیتم دیگه ای کلید نکنی دانلود قطع نمیشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز این کدها برای ایست و شروع دانلود: نکته کد ها داخل اکتیویتی زیر قرار دهید: actDownload sub globals private buttn3͵buttn4 as button end sub sub buttn3_Click stopservice(httputilsservise) end sub sub buttn4_Click startservice(httputilsservise) end sub 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از کمکتون یه مشکل دیگه ام دارم: اگه حالت گوشی رو مثلا از حالت عمودی به افقی تغییر بدیم فیلم از اول پخش میشه چیکار کنم که اگه حالت گوشی رو تغییر دادیم از ادامه اش پخش کنه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز این کدها برای ایست و شروع دانلود: نکته کد ها داخل اکتیویتی زیر قرار دهید: actDownload sub globals private buttn3͵buttn4 as button end sub sub buttn3_Click stopservice(httputilsservise) end sub sub buttn4_Click startservice(httputilsservise) end sub این کاری که گفتی رو انجام دادم ولی درست نشد؛میتونی سورسو درست کنی با پیام خصوصی بفرستی؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ درود یکی دو تا سرویس بیشتر دارن کار نمیکنن اون ها رو Stop کنید فکر کنم کارتون راه بیفته StopService(HttpUtils2Service) StopService(HttpUtilsService) آقا ایزدی اینکارایی که گفتین انجام دادم درست نشد؟سورسو پیام خصوصی بدم که درستش کنید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ درود یکی دو تا سرویس بیشتر دارن کار نمیکنن اون ها رو Stop کنید فکر کنم کارتون راه بیفته StopService(HttpUtils2Service) StopService(HttpUtilsService) آق ایزدی یه راهنمایی کنید کارم خیلی گیره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ آق ایزدی یه راهنمایی کنید کارم خیلی گیره؟ دوست عزیز بنده الکی جواب شما رو ندادم که. تست کردم دقیقا خودم . دانلود متوقف میشد. عذر میخوام فرصت ویرایش سورس رو ندارم. همون کاری که عرض کردم رو انجام بدید کارتون انجام میشه ! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز بنده الکی جواب شما رو ندادم که. تست کردم دقیقا خودم . دانلود متوقف میشد. عذر میخوام فرصت ویرایش سورس رو ندارم. همون کاری که عرض کردم رو انجام بدید کارتون انجام میشه ! خداییش نمیشه بیا اینم کدام تو Activity_KeyPress گذاشتم نشد: Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Activity.Finish StopService(HttpUtils2Service) StopService(HttpUtilsService) Return True End If End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezaz مهمان ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سلام فایل صوتی هم اینکار و میشه باهاشون کرد با این سورس یا مخصوص فایل های تصویریه فقط ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سلام فایل صوتی هم اینکار و میشه باهاشون کرد با این سورس یا مخصوص فایل های تصویریه فقط ؟ با 10% خلاقیت میتونید همچین کاری رو انجام بدید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ Mehdi izadi در تاریخ 23 Jul 2015 - 5:30 عصر گفته است دوست عزیز بنده الکی جواب شما رو ندادم که. تست کردم دقیقا خودم . دانلود متوقف میشد. عذر میخوام فرصت ویرایش سورس رو ندارم. همون کاری که عرض کردم رو انجام بدید کارتون انجام میشه ! خداییش نمیشه بیا اینم کدام تو Activity_KeyPress گذاشتم نشد: Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Activity.Finish StopService(HttpUtils2Service) StopService(HttpUtilsService) Return True End If End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز طبق این تاپبک اجرا میشه چند بار هم تست کردم صحیح هست : http://answercenter.ir/topic/5147-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%88-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/#entry34291 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.