alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 27 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2015 دوست عزیز طبق این تاپبک اجرا میشه چند بار هم تست کردم صحیح هست : http://answercenter.ir/topic/5147-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%88-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/#ent داداش انجام دادم نشد شما میگی میشه پس سورسو درست کن با پیام خصوصی بفرست،لطفا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 من میخوام سورس سرو بخرم میخوام تایید کنم پرداخت رو صفحه بارگذاری نمیشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 1 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2015 فروشگاه خرابه به صفحه پرداخت پی لاین نمیره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 2 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 دوست عزیز الان پیگیری میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 2 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2015 فروشگاه خرابه به صفحه پرداخت پی لاین نمیره دوست عزیز بنده همین الان چک کردم مشکلی برای خرید نبود و بعد از ورود اطلاعات به صفحه بانک وارد شدم موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 داداش یه سوال دارم به راحتی میشه با کتابخونه پرداخت درون برنامه بازار موجود در فروشگاه دسترسی به فیلم ها رو محدود کرد ؟! یعنی تعدادی رایگان باشه و بقیش بعد از پرداخت باز شه ! آموزش مربوط به اون کتابخونه رو ببنینم میتونم این کار رو روی این سورس انجام بدم ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 6 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2015 داداش یه سوال دارم به راحتی میشه با کتابخونه پرداخت درون برنامه بازار موجود در فروشگاه دسترسی به فیلم ها رو محدود کرد ؟! یعنی تعدادی رایگان باشه و بقیش بعد از پرداخت باز شه ! آموزش مربوط به اون کتابخونه رو ببنینم میتونم این کار رو روی این سورس انجام بدم ؟ سلام بله میشه و با کمی خلاقیت برنامه فوق العاده ای میشه با این سورس ساخت نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 دوست عزیز الان پیگیری میکنم سلام من این سورسو گرفتم ولی یه مشکل داره اینکه وسط دانلود اگه کلید برگشت بزنی دانلود قطع میشه ولی ProgressBar صفر نمیشه یعنی اگه یه فیلم دیگه رو دانلود کنیم ازادامه اون ProgressBar رو میاره چیکار کنم که ProgressBar صفر بشه؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 سلام دوستان انشالله که سلامت باشید من قصد دارم با این سورس یک اپ درست کنم داری تعدادی ویدیو بصورت پرداخت درون برنامه ای با همراه پی که تعدادیشون هم قفل باشه میشه؟چطوریاس؟ درضمن اولین برنامم هست که بصورت قفل دار هست چکار کنم و میخوام فیلم با خود پلیر گوشی بخش بشه و تو صفحه نرم افزار به جای فیلم متن مورد نظرم نشون دارده بشه پیشاپیش از کمکتون ممنونم اصلا همرا پی هنوز هم کار میکنه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 درود یکی دو تا سرویس بیشتر دارن کار نمیکنن اون ها رو Stop کنید فکر کنم کارتون راه بیفته StopService(HttpUtils2Service) StopService(HttpUtilsService) سلام این کارو کردم ولی وسط دانلود اگه کلید برگشت بزنی دانلود قطع میشه ولی ProgressBar صفر نمیشه یعنی اگه یه فیلم دیگه رو دانلود کنیم ازادامه اون ProgressBar رو میاره چیکار کنم که ProgressBarبرا دنلود جدید صفر بشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 دوست عزیز الان پیگیری میکنم سلام این کارو کردم ولی وسط دانلود اگه کلید برگشت بزنی دانلود قطع میشه ولی ProgressBar صفر نمیشه یعنی اگه یه فیلم دیگه رو دانلود کنیم ازادامه اون ProgressBar رو میاره چیکار کنم که ProgressBarبرا دنلود جدید صفر بشه؟ آقا لطفا جواب بدید دیگه،سورس فروشی میذارین نباید مشکلاتشو برطرف کنیدٰٰ؛ الان یکماه معطل این مشکلیم شما هم انگار نه انگار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 سلام و درود خدمت تمامی کاربران گرامی .چند روز قبل چند نفر از دوستان درخواست سورس پخش ویدئو داشتن احسان عزیز زحمت تهییه این سورس رو به نحو احسنت کشیدن و قرار بر این شد که در فروشگاه انجمن قرار بگیره. توضیحات از زبان خود احسان خان عزیز : این سورس دارای یک لیست از تعدادی فایل هست که آدرس هاشو از دیتابیس میگیره و با کلیک روی هر کدوم در صورت موجود نبودن فایل شروع به دانلود و در پوشه ای که قبلا تنظیم شده ذخیره و فیلمو اجرا میکنه درحین دانلود میزان حجم فایل و میزان حجم دانلود شده را نشون میده و برای دفعه بعد با کلیک فقط فیلمو اجرا میکنه امکانات : استفاده از دیتابیس: آدرس فایل و اسم فایل استفاده از مولتی پنل پخش فیلم داخل اکتیویتی (داخل برنامه) دانلود فیلم در صورت نبودن فایل نمایش میزان حجم دانلود شده برای مشاهده و دانلود برنامه قبل از خرید کلیک کنید لینک خرید سورس نکته : دوستان عزیز لازم به ذکر این که این محصول یک سورس است و نه یک آموزش تصویری یا متنی ! انجمن تا حد امکان سعی بر پشتیبانی از سوالات خریداران عزیز را دارد اما موظف به پاسخ قطعی نیست عکس برنامه : سلام قربونت خواهش میکنم بابا جواب بدین دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 سلام و درود خدمت تمامی کاربران گرامی .چند روز قبل چند نفر از دوستان درخواست سورس پخش ویدئو داشتن احسان عزیز زحمت تهییه این سورس رو به نحو احسنت کشیدن و قرار بر این شد که در فروشگاه انجمن قرار بگیره. توضیحات از زبان خود احسان خان عزیز : این سورس دارای یک لیست از تعدادی فایل هست که آدرس هاشو از دیتابیس میگیره و با کلیک روی هر کدوم در صورت موجود نبودن فایل شروع به دانلود و در پوشه ای که قبلا تنظیم شده ذخیره و فیلمو اجرا میکنه درحین دانلود میزان حجم فایل و میزان حجم دانلود شده را نشون میده و برای دفعه بعد با کلیک فقط فیلمو اجرا میکنه امکانات : استفاده از دیتابیس: آدرس فایل و اسم فایل استفاده از مولتی پنل پخش فیلم داخل اکتیویتی (داخل برنامه) دانلود فیلم در صورت نبودن فایل نمایش میزان حجم دانلود شده برای مشاهده و دانلود برنامه قبل از خرید کلیک کنید لینک خرید سورس نکته : دوستان عزیز لازم به ذکر این که این محصول یک سورس است و نه یک آموزش تصویری یا متنی ! انجمن تا حد امکان سعی بر پشتیبانی از سوالات خریداران عزیز را دارد اما موظف به پاسخ قطعی نیست عکس برنامه : سلام قربونت خواهش میکنم بابا جواب بدین دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 30 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2015 آقایون مشکلم با این کد حل شد: Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Activity.Finish StartActivity(Main) ExitApplication End If End Sub 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 5 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2015 آقایون یکی بگه این سورس چه فرمتیا پخش میکنه اخه ما هر لینکی دادیم بعد دانلود اخطار نمیتواند پخش شود را میده . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naser sahami 90 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، 2015 ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یکی جواب چرا پخش نمکنه ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 20 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 2015 آقایون یکی بگه این سورس چه فرمتیا پخش میکنه اخه ما هر لینکی دادیم بعد دانلود اخطار نمیتواند پخش شود را میده . والله چه عرض کنم شما ویدوی که انتخاب کردی فرمتش چیه ؟ مال خود سورس mp4 من با شبیه ساز و نصب هیچ نرم افزاری اجرا کرد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 28 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2015 دوستان من میخوام به محض باز کردن صفحه پخش فیلمی که به صورت انلاین هست خود به خود پخش بشه ویه دکمه بزارم واسه دانلود ایا امکان داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz aa 478 ارسال شده در 28 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2015 دوستان من میخوام به محض باز کردن صفحه پخش فیلمی که به صورت انلاین هست خود به خود پخش بشه ویه دکمه بزارم واسه دانلود ایا امکان داره؟ خوب این که کاری نداره به جایه این که دستوره پخشه فیلمو تو دکمه بزاری بزار تو قسمت اکتیویتی کریت (به محض ورود پخش میشه) به همین سادگی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 29 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2015 خوب این که کاری نداره به جایه این که دستوره پخشه فیلمو تو دکمه بزاری بزار تو قسمت اکتیویتی کریت (به محض ورود پخش میشه) به همین سادگی امتحان کردم فقط فایلی که قبلا دانلود شده رو باز میکنه ودباره هم داره دانلود میشه نمیدونم باید کدام اکتویتی رو دست کاری کنم نمیخوام فیلم دانلود بشه میخوام انلاین پخش بشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.