web1001 4 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ من به طور مستقیم از این سورس استفاده کردم. ولی مشکلی که الان داره اینه که وقتی در حال دانلود هستیم. اگه انصراف بدیم و بخوایم یک فیلم دیگه ای رو دانلود کنیم نمیشه یعنی بازم به ادامه دانلود قبلی میپردازه امیدوارم زود پیگیری کنید. چون من زیاد وقت ندارم کدهایی هم که گفتید زدم ولی بازم مشکلم رفع نشد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ سلام من این سورسو گرفتم ولی یه مشکل داره اینکه وسط دانلود اگه کلید برگشت بزنی دانلود قطع میشه ولی ProgressBar صفر نمیشه یعنی اگه یه فیلم دیگه رو دانلود کنیم ازادامه اون ProgressBar رو میاره چیکار کنم که ProgressBar صفر بشه؟ آقایون مشکلم با این کد حل شد: Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Activity.Finish StartActivity(Main) ExitApplication End If End Sub من به طور مستقیم از این سورس استفاده کردم. ولی مشکلی که الان داره اینه که وقتی در حال دانلود هستیم. اگه انصراف بدیم و بخوایم یک فیلم دیگه ای رو دانلود کنیم نمیشه یعنی بازم به ادامه دانلود قبلی میپردازه امیدوارم زود پیگیری کنید. چون من زیاد وقت ندارم کدهایی هم که گفتید زدم ولی بازم مشکلم رفع نشد سوال شما دقیقا سوال آقای ذاکر بوده که قبلا خود ایشون به جواب رسیدن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
web1001 4 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ متاسفانه با این کار، برنامه من ارور میده، اونم مربوط به دیتابیس هستش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۴ متاسفانه با این کار، برنامه من ارور میده، اونم مربوط به دیتابیس هستش یه دیتابیس جدید بسازید و جایگزین قبلی کنید ببنید مشکل برطرف میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سلام.من سورس دانلود و نمایش فیلم رو گرفتم.اما تا بازش کردم و خواستم یه ران بگیرم.ای ارور رو داد. میشه کمکم کنید؟ اینم عکس خطا: http://answercenter.ir/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2612 مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام.من سورس دانلود و نمایش فیلم رو گرفتم.اما تا بازش کردم و خواستم یه ران بگیرم.ای ارور رو داد. میشه کمکم کنید؟ اینم عکس خطا: http://answercenter.ir/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2612 مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ خودم یافتمش ممنون از پاسخ هاتون.ازapiبود که باید روی کمتر از 22 میزاشتم. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ خودم یافتمش ممنون از پاسخ هاتون.ازapiبود که باید روی کمتر از 22 میزاشتم. فقط یه چیز دیگه.الان من اگه بخوام برنامه رو متریال بسازم .به هیچ وجه نمیشه باید چیکارکرد.هاااا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farnad24 45 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. مرسی از سورس خوبتون فقط دو تا مشکل: 1-اندازه view ویدیو دران نشان داده میشه با هر فیلم تغییر میکنه و زمانی که گوشی رو رو حالت landscape میزاریم view کوچیک میشه. 2-میشه نحوه قرار دادن لیست علاقه مندی رو هم در این سورس اموزش بدید یا سورسشو بزارید مرسی از راهنمایی هایتان نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز این کدها برای ایست و شروع دانلود: نکته کد ها داخل اکتیویتی زیر قرار دهید: actDownload sub globals private buttn3͵buttn4 as button end sub sub buttn3_Click stopservice(httputilsservise) end sub sub buttn4_Click startservice(httputilsservise) end sub سلام دوست عزیز -دوتا تذکر-->> شما که داری سورس اموزشی (غیررایگان)میسازین اول که برای تعریف این چیزی که بالا انجام دادین سعی کنید کمی اصولی تر کد بنویسید.یعنی بجای تعریف دو تا باتن یا از تگل باتن استفاده کنید یا از یک باتن به همراه متعییر بولین تذکر دوم -من سورس شما رو ندیدم ولی مطمپن هستم جزو محالات هستش با این روش شما بتونی دانلود رو ریزوم کنی .اخه شما داری سرویس رو استپ میکنی.یعنی اگع باز استارت کنی از اول اجرا میشه .عزیز من از همون اول بگو ریزوم نداره دیگه... موفق باشین. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام ببخشید شاید سوال مبتدی باشه الان این سورس تا میره تو صفحه دوم عمل دانلود شروع میشه من میخام این کارو فقط با باتن دانلود بشه نه خود به خود با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام ببخشید شاید سوال مبتدی باشه الان این سورس تا میره تو صفحه دوم عمل دانلود شروع میشه من میخام این کارو فقط با باتن دانلود بشه نه خود به خود با تشکر up 2روز گذشت نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.