hamaz 129 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ باسلام من از کلاس اکشن بار در برنامه استفاده کردم مشکلی که دارم اینکه از ایکون های با سایز 48*48 که در برنامه ام استفاده می کنم تصاویر مات میشه (تصویر آیکون جستجو و ...) از 96*96 که استفاده مشکلی نداره اما خیلی سایزش بزرگه دلچسبم نیست ؟ مشکل چیه ؟ الان توی عکس از سایز 96 استفاده کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سایز متوسط بزاید یعنی بین 48 و 96 !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamaz 129 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سایز متوسط بزاید یعنی بین 48 و 96 !!! 64 گذاشتم مات میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamaz 129 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سایز متوسط بزاید یعنی بین 48 و 96 !!! 64 گذاشتم مات میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ تو 48 و 96 مات نمیشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamaz 129 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ تو 48 و 96 مات نمیشه؟ فقط توی 96 مات نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ خوب بازم یکم بیشتر کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamaz 129 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ خوب بازم یکم بیشتر کن آخه سایز 64 خودش بزرگه من میخوام 32 یا 48 باشه نهایتش مثل آیکون فلش و جستجو تلگرام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamaz 129
باسلام من از کلاس اکشن بار در برنامه استفاده کردم مشکلی که دارم اینکه از ایکون های با سایز 48*48 که در برنامه ام استفاده می کنم تصاویر مات میشه (تصویر آیکون جستجو و ...) از 96*96 که استفاده مشکلی نداره اما خیلی سایزش بزرگه دلچسبم نیست ؟ مشکل چیه ؟
الان توی عکس از سایز 96 استفاده کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.