kh11 22 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان خسته نباشید من میخوام یه متن تو یه صفحه داشته باشم همراه با عکس که اگر تعداد سطرها و تصاویر از یک صفحه بیشتر باشد اسکرول پیدا بشه و اسکرول بشه به بالا و پایین و مشکلی برای مشاهده وجود نداشته باشد پیشاپیش تشکر میکنم بایت راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ nicetitle آیا اینجور چیزی هم میشه ساخت؟ راهنما گزینه اول: آب مایه حیات است و برای آن میبایست الف به انجمن بیسیک فور اندروید بپیوندید ب سرتونو محکم بزنین به دیوار ج که واسه آرمین مهمه سرمایه جاویدان و جوان بودن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ nicetitleآیا اینجور چیزی هم میشه ساخت؟ راهنما گزینه اول: آب مایه حیات است و برای آن میبایست الف به انجمن بیسیک فور اندروید بپیوندید ب سرتونو محکم بزنین به دیوار ج که واسه آرمین مهمه سرمایه جاویدان و جوان بودن یه کتاب خونه بود فک کنم برا اینکار یه سرچ بکن منم پیدا کردم میزارم همینجا واست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام کتابخونه داره 100% استفاده کردم اما اونم به کلی درست کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ چیزی که من از کد بالا فهمیدم اینه که متن رو میاد تو لیست قرار میده و و هر خط یک آیتم از لیست میشه و قبلش عکسارو واسش تعریف کردین خب این ایده خوب و جالبه اما میشه اینو بهش جستجو اضافه کرد؟؟؟ و همچنین لیست علاقه مندی اگه میشه لطف کنین آموزش رو بزارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سلامفکر کنم این کد کارتو راه بندازه... [سورس رو دارم اگه تصویری آموزش بدی با توضیح ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread566.html#post2945 سورس رو من دیدم خب اون خط ها و کدها ینی چی تمام مطلب تو یه تکست نوشته شده اما با عکس مختلف از هم جدا شدن خیلی واسم جالبه و دوس دارم یاد بگیرم نگا چار خط نوشته و وبعدش عکس باز متن و مجدد عکسکدنویسی بگونه ایه که برنامه یه متن رو تا اخر خط میخونه و بد از اینکه داخل فایل تکس به اینتر برخورد میره کد بعدی رو انجام میده (شاید عکس رو معرفی کرده باشه و شاید هم گبگه برو خط بعدی داخل همون فایل تکس) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ چیزی که من از کد بالا فهمیدم اینه که متن رو میاد تو لیست قرار میده و و هر خط یک آیتم از لیست میشه و قبلش عکسارو واسش تعریف کردینخب این ایده خوب و جالبه اما میشه اینو بهش جستجو اضافه کرد؟؟؟ و همچنین لیست علاقه مندی اگه میشه لطف کنین آموزش رو بزارین برای جستوجو و علاقمندی ها باید باید حتما اموزششاش رو ببینی...قبلا صحبت شده درموردش...یه سرچ کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سلام تا اونجایی که بنده فهمیدم در این مورد باید تمام ایتم های که میخای که تو اسکرول دیده شن رو از کد نویسی به وجود بیاری تا به مورد بر نخوری الان خدایش خیلی خسته هستم و نمیتونم تست کنم تا کدش رو بهت بدم فردا صبح 100% روش کار میکنم یا بمون شاید دوستان کسی بلد بود و بزرگی کرد کمک کرد به شما موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سلام تا اونجایی که بنده فهمیدم در این مورد باید تمام ایتم های که میخای که تو اسکرول دیده شن رو از کد نویسی به وجود بیاری تا به مورد بر نخوری الان خدایش خیلی خسته هستم و نمیتونم تست کنم تا کدش رو بهت بدم فردا صبح 100% روش کار میکنم یا بمون شاید دوستان کسی بلد بود و بزرگی کرد کمک کرد به شماموفق باشید آرمین جان من قبولت دارم فردا انشالله منتظرتم خیلی آقایی خوب بخوابی داداشی *تک قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سلام فکر کنم این کد کارتو راه بندازه... Sub Globals Dim scvMain As ScrollView Dim PanelHeight As Int Dim list1 As List Dim text As String Dim StrUtil As StringUtils Dim ht As Float Dim myfont As Typeface Dim Bitmap1 As Bitmap End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("m2") text = File.ReadString(File.DirAssets,"matn.txt") myfont = Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") Bitmap1.Initialize(File.DirAssets,"o1.png") sc End Sub Sub sc 'تابع ساخت اسکرول ویو' scvMain.Initialize(500) Activity.AddView(scvMain, 0, 0, 100%x, 100%y) PanelHeight=0 Dim lblTest As Label Dim ImageView1 As ImageView ImageView1.Initialize("Imageview1") 'اضافه کردن عکس اول' scvMain.Panel.AddView(ImageView1,(Activity.Width/2)-35%y,25dip,70%y,70%y) ImageView1.Bitmap=Bitmap1 ImageView1.Gravity=Gravity.FILL PanelHeight=70%y+35dip lblTest.Initialize("lblTest") 'اضافه کردن متن' scvMain.Panel.AddView(lblTest,2dip, PanelHeight, 100%x-5dip, 50dip) lblTest.TextSize=18 lblTest.TextColor = Colors.White ht=art(text,lblTest,myfont,20) PanelHeight=PanelHeight+ht+25dip lblTest.Initialize("lblTest1") 'اضافه کردن لینک' scvMain.Panel.AddView(lblTest,2dip, PanelHeight, 100%x-5dip, 50dip) lblTest.TextSize=22 lblTest.TextColor = Colors.Yellow lblTest.text=" بیسیک فور اندروید ایران" lblTest.Typeface=myfont lblTest.Gravity=Gravity.CENTER PanelHeight=PanelHeight+80dip scvMain.Panel.Height=PanelHeight End Sub Sub art(txt As String,leb As Label,font As Typeface,size As Int) As Float 'تابع تنظیم ارتفاع لیبل ها' Dim before,after As Float Dim Obj1 As Reflector leb.text=txt leb.TextSize=size leb.Gravity=Gravity.CENTER leb.Left=leb.Left leb.Typeface=font ht = StrUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt) Obj1.Target = leb before = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line BEFORE you change it Obj1.Target = leb Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", .10, "java.lang.float", 1.5, "java.lang.float") 'Change the space between lines Obj1.Target = leb after = Obj1.RunMethod("getLineHeight") 'Get the height of line AFTER you change it ht = ((after * ht)/before) leb.Height = ht Return ht End Sub Sub lblTest1_click Dim p As PhoneIntents StartActivity(p.OpenBrowser("http://answercenter.ir")) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ دوست خوب آغازگر شما باید یه پنل درست کنید و تکست و اون عکس مورد نظر رو درست حسابی بچینید. و از دستور TextHeight کمک بگیرید برای ارتفاع تکست و سپس طبق اون عکس رو مرتب کنید. بعد از اون میرید سراغ استفاده از اسکرول ویو پیروز باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread566.html#post2945 سورس رو من دیدم خب اون خط ها و کدها ینی چی تمام مطلب تو یه تکست نوشته شده اما با عکس مختلف از هم جدا شدن خیلی واسم جالبه و دوس دارم یاد بگیرم نگا چار خط نوشته و وبعدش عکس باز متن و مجدد عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سلامفکر کنم این کد کارتو راه بندازه... [سورس رو دارم اگه تصویری آموزش بدی با توضیح ممنون میشم از کجاش سوال داری؟ با کجاش مشکل داری؟ وقت اون رو ندارم که کامل برات توضیح بدم...اگر جای خاصی مشکل داری بپرس تا همونجا رو برات بگم...یا اگر خاصه ی دیگه ای داری بگو تا انشاله جواب بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ خب کو؟؟؟ پیدا نکردین؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
peymanparkour 10 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ خسته نباشید.. اگه بخوایم یه عکس و تکست و دوباره یه عکس و تکست بندازیم چیکار کنیم... من با این کد یکارایی کردم تو emolator درست نشون میده ولی تو گوشی های مختلف متن میاد رو عکس یا متن پایین تره ..این مشکل رو چطوری حل کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ خب این به جزئیات برنامتون مربوطه و کدنویسی قرار گیری. واسه اینکه یک تکست و عکس دیگه استفاده کنید خب قاعدتا باید آرایه ای از عکس ها و متن ها جایی ذخیره باشن و به تعداد متن ها و عکسها باید ویو بسازید که با حلقه میشه اینکارو انجام داد تاپیک های زیادی راجب به ساخت n ویو و قرار گرفتنشون وجود داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kh11 22
سلام دوستان خسته نباشید
من میخوام یه متن تو یه صفحه داشته باشم همراه با عکس که اگر تعداد سطرها و تصاویر از یک صفحه بیشتر باشد اسکرول پیدا بشه و اسکرول بشه به بالا و پایین و مشکلی برای مشاهده وجود نداشته باشد
پیشاپیش تشکر میکنم بایت راهنماییتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.