amir222555 80 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان برنامه نویس من قصد دارم در برنامه ام قسمتی اضافه کنم که بشه هرعکس رو به عنوان پس زمینه گوشی انتخاب کرد مثلا دکمه ای ایجاد کنم که کاربر بازدن اون دکمه بتونه عکس رو به عنوان پس زمینه انتخاب کنه به نظر شما باید چیکار کنم لطفا کمک کنید با تشکر از همگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ این ساب رو اضافه کنید و ازش مثل کد زیر استفاده کنید Sub button1_click SetBackgroundImage(bitmap1) End Sub Sub SetBackgroundImage(bitmap As Bitmap) Dim r As Reflector r.Target = r.RunStaticMethod("android.app.WallpaperManager", "getInstance", _ Array As Object(r.GetContext), Array As String("android.content.Context")) r.RunMethod4("setBitmap", Array As Object(bitmap), Array As String("android.graphics.Bitmap")) End Sub این کد رو همبه منیفست اضافه کنید : AddPermission(android.permission.SET_WALLPAPER) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1394/04/29, 15:15:53، امین شاهدی گفته است : این ساب رو اضافه کنید و ازش مثل کد زیر استفاده کنید Sub button1_click SetBackgroundImage(bitmap1) End Sub Sub SetBackgroundImage(bitmap As Bitmap) Dim r As Reflector r.Target = r.RunStaticMethod("android.app.WallpaperManager", "getInstance", _ Array As Object(r.GetContext), Array As String("android.content.Context")) r.RunMethod4("setBitmap", Array As Object(bitmap), Array As String("android.graphics.Bitmap")) End Sub این کد رو همبه منیفست اضافه کنید : AddPermission(android.permission.SET_WALLPAPER) با سلام ولی این کد روی گوشی سامسونک گرند پرایم جواب نداد ... کتابخونه استیودنت هم جواب نداد دلیلشو میدونید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز (amir222555) به شما امتیاز منفی تعلق گرفت تاپیک در بخش نامناسب مطرح کردید سوالات خود را در بخش پاسخگویی به سوالات(پشتیبانی) مطرح کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pmtweb 38 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام بفرمایید DIM i as int dim stu as studentlibrary i=Msgbox2("تصویر برای پس زمینه تنظیم شود ؟", "","بله","خیر","", Null) If i=DialogResponse.POSITIVE Then stu.setWallpaper(LoadBitmap(File.DirAssets,"x.jpg")) ToastMessageShow("پس زمینه تنظیم شد", False) End If بجای x اسم فایل رو بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir222555 80
سلام به همه دوستان برنامه نویس
من قصد دارم در برنامه ام قسمتی اضافه کنم که بشه هرعکس رو به عنوان پس زمینه گوشی انتخاب کرد مثلا دکمه ای ایجاد کنم که کاربر بازدن اون دکمه بتونه عکس رو به عنوان پس زمینه انتخاب کنه به نظر شما باید چیکار کنم لطفا کمک کنید با تشکر از همگی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.