daryoosh 27 10 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشین من سه تا ردیف تو دیتابیس ایجاد کردم ولی وقتی برنامه رو میبرم واسه تست همه دکمه های و نوار جستجو میان ولی سه تا ردیف نمیاد. کد نویس ها هم تا اونجایی که میدونم درسته میشه راهنمایی کنید؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ میشه کد رو قرار بدید تا برسی بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
daryoosh 27 10 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ تمام کدی رو که نوشته شده؟؟؟ یه سوال دیگه هم دارم. برنامه رو که میزنم اجرا بشه اصلا رو جنیموشن نمیاره مشکل از چیه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ مسیر sdk هاتو درست زدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
daryoosh 27 10
سلام خسته نباشین
من سه تا ردیف تو دیتابیس ایجاد کردم
ولی وقتی برنامه رو میبرم واسه تست همه دکمه های و نوار جستجو میان ولی سه تا ردیف نمیاد.
کد نویس ها هم تا اونجایی که میدونم درسته
میشه راهنمایی کنید؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.