shahriar 408 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام به تمامی اساتید من میخواستم هرچی تو لایوتم هست رو به صورت افقی اسکرول کنم باید چه جوری این کارو کنم ؟؟؟؟؟ ممنون میشم پاسخ بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ این سورس رو ببینید : http://answercenter.ir/topic/4898-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-horizontalscrollview/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ من میخوام چند تا عکسو به صورت افقی اسکرول کنم این سورس با استفاده از حلقه فور اومده اطلاعات رو لو کرده لطفا راهنامیی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ شما هم با استفاده از همین روش یعنی حلقه فور عکس ها رو لود کنید فرقی نمیکنه که لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
سلام به تمامی اساتید
من میخواستم هرچی تو لایوتم هست رو به صورت افقی اسکرول کنم باید چه جوری این کارو کنم ؟؟؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.