pmtweb 38 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام بر دوستان عزیز من میخواستم با میکروفون گوشی کار کنم و همه ی پست هایی رو که سورس سنسور رو گذاشته بودن چک کردم ولی کار با میکروفون رو توشون ندیدم من میخوام وقتی که میکروفون تحریک شد مثلا عمل x رو انجام بده. به زبون ساده : بررسی کنه ببینه میکروفون تحریک شده یا نه ممنون میشم جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pmtweb 38 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید تاپیک رو اپ کردم اخه یک روز گذشت و هنوز یک جواب هم نگرفتم یعنی همچین چیزی توی بیسیک وجود نداره که اساتید جواب ندادن ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pmtweb 38 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ بچه ها اگه نمیشه بگید تا دیگه بیخیال شم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pmtweb 38
سلام بر دوستان عزیز
من میخواستم با میکروفون گوشی کار کنم و همه ی پست هایی رو که سورس سنسور رو گذاشته بودن چک کردم ولی کار با میکروفون رو توشون ندیدم
من میخوام وقتی که میکروفون تحریک شد مثلا عمل x رو انجام بده. به زبون ساده : بررسی کنه ببینه میکروفون تحریک شده یا نه
ممنون میشم جواب بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.