hm92 12 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ درود بر همگی؛ دوستان کسی لایبرری ارسال فایل از طریق wifi رو داره؟ یه فایل با هر پسوندی رو با wifi از یه گوشی به یه گوشی دیگه انتقال بده. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirho24 11 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ این کتاب خانه ها رو باید کجا بزاریم تا کار کنن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ C:\Program Files\Anywhere Software\Basic4android\Libraries لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ شرمنده دوست عزیز... تا حالا با همچین چیزی سر و کار نداشتم و ایده ای هم براش ندارم. البته zapya هم اصلا برنامه آسون و پیش پا افتاده ای نیست. به هر حال اگه در این مورد(hotspot) چیز خاصی پیدا کردی خوشحال میشم به من هم یاد بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام hm92 لطفا برای تشکر از کلید تشکرها زیر پست استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ Dim messhare As MESShareLibrary File.Copy(File.DirAssets,"2.jpg",File.DirRootExternal,"Android/data/basic/s.jpg") messhare.sharebinary("file://"&File.DirRootExternal&"/Android/data/basic/s.jpg","image/*","اشتراک گذاری فایل 2","basic4android.org") ارسال فایل از همه طریق هست مثل بلوتوث لاین و وایفای و.... شما حالا میتونین گزینه وایفای انتخاب کنین انجمن که فعلا در حال ویرایش هست و نتونستم توی تگ بزارم در ضمن اگه کتابخانه نداری بگو تا بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ Dim messhare As MESShareLibrary File.Copy(File.DirAssets,"2.jpg",File.DirRootExternal,"Android/data/basic/s.jpg") messhare.sharebinary("file://"&File.DirRootExternal&"/Android/data/basic/s.jpg","image/*","اشتراک گذاری فایل 2","basic4android.org") ارسال فایل از همه طریق هست مثل بلوتوث لاین و وایفای و.... شما حالا میتونین گزینه وایفای انتخاب کنین انجمن که فعلا در حال ویرایش هست و نتونستم توی تگ بزارم در ضمن اگه کتابخانه نداری بگو تا بزارم ممنون اگه میشه کتابخونه رو بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahryar UDK 11 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ کتا بخانه برای شما: MESShareLibrary-D1.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hm92 12 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ Dim messhare As MESShareLibrary File.Copy(File.DirAssets,"2.jpg",File.DirRootExternal,"Android/data/basic/s.jpg") messhare.sharebinary("file://"&File.DirRootExternal&"/Android/data/basic/s.jpg","image/*","اشتراک گذاری فایل 2","basic4android.org") ارسال فایل از همه طریق هست مثل بلوتوث لاین و وایفای و.... شما حالا میتونین گزینه وایفای انتخاب کنین انجمن که فعلا در حال ویرایش هست و نتونستم توی تگ بزارم در ضمن اگه کتابخانه نداری بگو تا بزارم درود بر شما دوست گرامی؛ ضمن تشکر برای راهنماییتون؛ من میخوام یه برنامه ساده مثل zapya درست کنم که توسط وای فای بدون نیاز به اینترنت و مودم، فایل رو ارسال کنم به گوشی مقصد؛ با استفاده از hotspot فکر کنم باید انجام بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hm92 12
درود بر همگی؛
دوستان کسی لایبرری ارسال فایل از طریق wifi رو داره؟
یه فایل با هر پسوندی رو با wifi از یه گوشی به یه گوشی دیگه انتقال بده.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.