Yahoo! 13 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 با سلام و عرض ادب من یه نکته دیدم توی فیلم جستجوی آنلاین در دیتابیس اینه که من برنامم کاربر ممکنه چند کلمه و حتی جمله رو جستجو کنه ولی در ویدئو فقط یک کلمه رو توضح داده بودید در این مورد چیکار باید بکنم ؟ خیلی ممنون از سایت خوبتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2015 اگه میخواهید به صورت حرفه ای جست و جو رو انجام بده باید کلمات جست و جو رو از هم با Split جدا کنید و همه رو جست و جو کنید و نتایج رو تحت مثلا عنوان نشون بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 22 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2015 خب دوست من انتظار نداشته باشید بین دستور که به وسیله بروزر یا بالاخره به وسیله ادرس اینترنتی باز میشه فاصله بزاره. اومده فاصله رو انکد کرده به 20% دیگه. بعدشم شما مگه از طریق برنامه و به وسیله متد Post نمیایید اطلاعات رو بگیرید ؟ اگه با متد POst باشه اصلا این کاراکتر هارو فک نکنم به URL الحاق کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 درود مثلا چه کلمه ای رو میخواهید جست و جو کنید؟ مثال بزنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yahoo! 13 ارسال شده در 21 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 مثلا هر چیزی مثل سرچ گوگل که یه جمله رو جستجو میکنیم با+مثلا جدا میشن کلماتش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 مثلا هر چیزی مثل سرچ گوگل که یه جمله رو جستجو میکنیم با+مثلا جدا میشن کلماتش همچنان بنده متوجه منظور شما نمیشم. ببینید ما توی کوئری اومدیم از Like %String% استفاده کردیم. این یعنی اگه اون جمله توی متن باشه چه از وسط چه از اول و چه از آخر پیدا میکنه توی پست قبلیم بنده عرض کردم مثال بزنید اما متاسفانه مثالی رو توی جواب شما ندیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yahoo! 13 ارسال شده در 22 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2015 آهان ممنون فهمیدم با Split توی php %20 هارو با هیچی جایگزین میکنم اینطوری فکر کنم درست بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yahoo! 13 ارسال شده در 21 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 مثا میخوام یک جمله رو جستجو کنم مثلا فروش موتو مدل 90 الان اینو تو کوِئری بنویسم مشکل پیش میاد بین کلمات %20 میندازه http://xxx.ir/test/index.php?action=search&searchValue=%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%20%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%20%D9%85%D8%AF%D9%84%2090 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Yahoo! 13
با سلام و عرض ادب
من یه نکته دیدم توی فیلم جستجوی آنلاین در دیتابیس اینه که من برنامم کاربر ممکنه چند کلمه و حتی جمله رو جستجو کنه ولی در ویدئو فقط یک کلمه رو توضح داده بودید در این مورد چیکار باید بکنم ؟ خیلی ممنون از سایت خوبتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.