member 13 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید میخواستم تب در برنامم قرار بدم یعنی برای صفحاتم تب قرار بدم و من از tabhost نمیتواتم استفاده کنم چون برنامم بدون دیزاینر ساختم اگه میشه راهنمایی کنید چگونه تب بدون دیزاینز بزارم با تشکر از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ از دیزاین نساختین یعنی چی؟ با کد نویسی ایتم اضاف کردید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ بله صفحات برنامم بدون دیزاینره فقط با کده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ tab host رو هم با کد اضاف کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ خوب من تب هاستو با کد اضافه کنم بعد صفحات برناممو چجوری بهش بدم من کله صفحات برنامم بدون دیزاینره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اینجور کارت سخت میشه فکر نکنم جور دیگه شه البته راه زیاده اما دردسر بیشتر داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ با این کتاب خانه AHViewPager صفحات برناممو میخوام لود کنم چجوریه ؟ بعد اینم از دیزاینر استفاده میشه یا جوری دیگه ای هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ در حقیقت من کار نکردم باهاش امکانش هست بزار تا چک کنیمش موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ بفرمایید لینک سورس و کتابخانش :http://s5.picofile.com/file/8152100742/5fcbTab.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ عزیز این سورسی که دادین وقتی Run میکنیم کلی Error میده یه چکی بکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ من الان ازمایش کردم هیچ مشکلی نداشت android-support-v4.jar رو هم داخل پوشه کتاب خانه بریزید البته این سورسو من ننوشتم از یه جایی دانلودش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ میدونم همین کتابخونه رو من داشتم اما ورژنش پایین تر بود اما من باز میکنم ارور میده دارم کار میکنم به چیزی یافتم همینجا مطرح میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
member 13
سلام خسته نباشید میخواستم تب در برنامم قرار بدم یعنی برای صفحاتم تب قرار بدم و من از tabhost نمیتواتم استفاده کنم چون برنامم بدون دیزاینر ساختم اگه میشه راهنمایی کنید چگونه تب بدون دیزاینز بزارم
با تشکر از شما
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.