ehsankhan 256 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ دوستان من چند تا سورس pdf پیدا کردم اما همش مشکل داشت کسی سورس درست و حسابی داره ؟ پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ دوتا حالت داره یا به وسیله intent به این صورت Sub OpenPDF(FileName As String) Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW, FileName) i.SetType("application/pdf") i.WrapAsIntentChooser("Choose PDF Viewer") StartActivity(i) End Sub و اینطوری فراخوانی میکنی OpenPDF("file://" & File.Combine(folder, file name)) راه دوم استفاده از کتابخونه PDFViewer هست که متاسفانه نمیدونم چیکارش کردم دوستان دارن پیوست کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ دوتا حالت داره یا به وسیله intent به این صورت Sub OpenPDF(FileName As String) Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW, FileName) i.SetType("application/pdf") i.WrapAsIntentChooser("Choose PDF Viewer") StartActivity(i) End Sub و اینطوری فراخوانی میکنی OpenPDF("file://" & File.Combine(folder, file name)) راه دوم استفاده از کتابخونه PDFViewer هست که متاسفانه نمیدونم چیکارش کردم دوستان دارن پیوست کنن کتابخانه Sample + PDF Viewer خدمت شما : دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ کتابخانه Sample + PDF Viewer خدمت شما : دانلود ممنون برادر گلم .فایل XML کتابخونه نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ehsankhan 256
دوستان من چند تا سورس pdf پیدا کردم اما همش مشکل داشت
کسی سورس درست و حسابی داره ؟
پیشاپیش ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.