مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ درود خدمت دوستان عزیز خب ممنون از آقای گنجی بابت گام اول و دوم با اجازه ایشون گام سوم رو تصمیم گرفتم خودم ضبط کنم گام سوم رو شروع میکنیم با آشنایی با Layout و Activity توی این آموزش چند لایه و چند Activity میسازیم و ابزارهای رو بهشون اضافه میکنیم و در نهایت یاد میگیرم که چطوری از یک Activity به Activity دیگه ای یریم ! مدت زمان آموزش: 10:19 حجم: 7.76 مگابایت دانلود گام سوم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.paradox 1 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ سلام ببخشید پسوورد فایلش چیه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HS71 78 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ در 11 ساعت قبل، mr.paradox گفته است : سلام ببخشید پسوورد فایلش چیه ؟؟؟ basic4android.org یا answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arosha 17 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۵ سپاسگذارم از مدیر محترم ؛ آموزش هاتون عالیه. باران باش و ببار ، نپرس این کاسه های خالی از آن کیست...! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abtahi 0 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۶ در در 1394/04/31, 12:41:56، مهدی ایزدی گفته است : درود خدمت دوستان عزیز خب ممنون از آقای گنجی بابت گام اول و دوم با اجازه ایشون گام سوم رو تصمیم گرفتم خودم ضبط کنم گام سوم رو شروع میکنیم با آشنایی با Layout و Activity توی این آموزش چند لایه و چند Activity میسازیم و ابزارهای رو بهشون اضافه میکنیم و در نهایت یاد میگیرم که چطوری از یک Activity به Activity دیگه ای یریم ! مدت زمان آموزش: 10:19 حجم: 7.76 مگابایت دانلود گام سوم سلام دوستان این فایل اموزشی گام سوم اصلا دانلود نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، abtahi گفته است : سلام دوستان این فایل اموزشی گام سوم اصلا دانلود نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید سلام مشکلی نداره، در قسمت کلمه عبور: basic4android.org رو تایپ کنید و دریافت رو بزنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moslem1 0 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۷ بسیار عالی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.