مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2015 درود خدمت دوستان عزیز خب ممنون از آقای گنجی بابت گام اول و دوم با اجازه ایشون گام سوم رو تصمیم گرفتم خودم ضبط کنم گام سوم رو شروع میکنیم با آشنایی با Layout و Activity توی این آموزش چند لایه و چند Activity میسازیم و ابزارهای رو بهشون اضافه میکنیم و در نهایت یاد میگیرم که چطوری از یک Activity به Activity دیگه ای یریم ! مدت زمان آموزش: 10:19 حجم: 7.76 مگابایت دانلود گام سوم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.paradox 1 ارسال شده در 25 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2016 سلام ببخشید پسوورد فایلش چیه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HS71 78 ارسال شده در 26 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2016 در 11 ساعت قبل، mr.paradox گفته است : سلام ببخشید پسوورد فایلش چیه ؟؟؟ basic4android.org یا answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arosha 17 ارسال شده در 15 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2016 سپاسگذارم از مدیر محترم ؛ آموزش هاتون عالیه. باران باش و ببار ، نپرس این کاسه های خالی از آن کیست...! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abtahi 0 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 در در 1394/04/31, 12:41:56، مهدی ایزدی گفته است : درود خدمت دوستان عزیز خب ممنون از آقای گنجی بابت گام اول و دوم با اجازه ایشون گام سوم رو تصمیم گرفتم خودم ضبط کنم گام سوم رو شروع میکنیم با آشنایی با Layout و Activity توی این آموزش چند لایه و چند Activity میسازیم و ابزارهای رو بهشون اضافه میکنیم و در نهایت یاد میگیرم که چطوری از یک Activity به Activity دیگه ای یریم ! مدت زمان آموزش: 10:19 حجم: 7.76 مگابایت دانلود گام سوم سلام دوستان این فایل اموزشی گام سوم اصلا دانلود نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 در 1 ساعت قبل، abtahi گفته است : سلام دوستان این فایل اموزشی گام سوم اصلا دانلود نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید سلام مشکلی نداره، در قسمت کلمه عبور: basic4android.org رو تایپ کنید و دریافت رو بزنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moslem1 0 ارسال شده در 16 بهمن، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2018 بسیار عالی بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.