alimo 138 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ سلا م خدمت همه ی دوستان من بااین کد یه نوتیفیکیشن می سازم فقط چگونه به جای که ایکون نوتی فیکیشن از رو ی ایکون برنامه ورداشته بشه تواون قسمت ادرس یک عکس دیگه باشه که از فایل بهش معرفی کنم :fekr: Dim no As Notificationno.Initializeno.AutoCancel=True no.Icon="icon"no.OnGoingEvent=False no.Sound=Trueno.Vibrate=Trueno.SetInfo("خبر","خبر جدید رسید!",Main)no.Notify(0) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ به این ادرس از برنامت برو Objects\res\drawable بعد عکسی که میخوای را اون جا قرار بده و روش راست کلیک کن گزینه ی اخر یعنی پروپرتیس را بزن و تیک گزینه ی read only را بزن بعد اسم عکست را بدون پسوند استفاده کن مثل این no.Icon="icon1" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alimo 138
سلا م خدمت همه ی دوستان
من بااین کد یه نوتیفیکیشن می سازم فقط چگونه به جای که ایکون نوتی فیکیشن از رو ی ایکون برنامه ورداشته بشه تواون قسمت ادرس یک عکس دیگه باشه که از فایل بهش معرفی کنم :fekr:
Dim no As Notification
no.Initialize
no.AutoCancel=True
no.Icon="icon"
no.OnGoingEvent=False
no.Sound=True
no.Vibrate=True
no.SetInfo("خبر","خبر جدید رسید!",Main)
no.Notify(0)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.