mozafarkhan 6 ارسال شده در 23 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 سلام لطفا بگید چطوری من دکمه سایر محصولات رو به سورس برنامم اضافه کنم من هیچی نمیدونم فقط سورس خریدم الان میخوام این دکمه را اضافه کنم در صفحه اول کنار فهرست منبع جستجو تنظیمات علاقمندی دکمه سایر محصولات هم باشه سوال بعدیم اینه که اگه همون دکمه سایر محصولات رو بخوام بزارم تو قسمت متن (بالا رو نوار) چطوری اینکارو انجام بدم ؟ ممنون از راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 23 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 سلام بهتون به شدت پیشنهاد می کنم که اون سورس همین الان ببندید و بدید قسمت آموزش های گام به گام برای کبتدی ها رو ببینید . کار اشتباهی هست شما که چیزی بلد نیستید سورس خریدید . حالا اون سورسی که خریددید از لیست ویو استفاده می کنه یا باتون .?؟ این می تونه کمکتون کنه : http://answercenter.ir/topic/5238-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D9%88%D9%85-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-layout-%D9%88-activity/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mozafarkhan 6 ارسال شده در 23 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 من 50 برنامه تو بازار دارم از لیست ویو استفاده میکنه من بلدم دکمه هم بزارم تو صفحه اول اما بلد نیستم به لینک سایر برنامه هام تو بازار ربطش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 23 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 من 50 برنامه تو بازار دارم از لیست ویو استفاده میکنه من بلدم دکمه هم بزارم تو صفحه اول اما بلد نیستم به لینک سایر برنامه هام تو بازار ربطش بدم خوب لینک برنامه هاتون رو بدید. -------------------------------- حالا جواب شما: با استفاده از کتابخانه AriaLib . آموزش این کتابخانه هم توی انجمن موجوده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 23 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 اول باید شناسه منحصر به فرد خودتون رو از بازار بگیرین بعد: Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_VIEW,"bazaar://collection?slug=by_author&aid=شناسه منحصر به فرد خودتون") StartActivity(intent1) این کد رو توی رویداد کلیک باتن مورد نظر قرار بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.