bidgol 83 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ من يك سرچ روي ديتابيسم گذاشتم وقتي داخل شبيه ساز سرچ مي كنم مشكلي نيست ولي تو گوشي (چندتا گوشي امتحان كردم) با حرف يا مشكل داره يعني اگه بنويسم آب همه آبي ها را مي اره ولي اگه بنويسم آبي هيچ موضوعي پيدا نمي كنه please help me لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ ممنوم از مشاركت دوستان ولي من متوجه راه حل نشدم! چجوري بايد replace كنم؟ اساتيد كسي راه حل ديگه اي هم داشته باشه به قول رئيس جمهور با آغوش باز استقبال مي كنيم :-) به فرض اینکه نام ادیت تکست شما Edittext1 هست... وقتی روی باتون سرچ کلیک شد قبل دستورات سرچ اینو اضافه کنید: edittext1.text=edittext1.text.Replace("ي","ی") میاد این: "ي" عربی رو با این: "ی" فارسی عوض میکنه بعد سرچ رو انجام میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ فکر می کنم مهم باشه که اصل اون حرف توسط گوشی ذخیره شده یا ایمولاتور ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ خب مشخصه. دلیلش اینه که ما دونوع "ی" داریم. 1.فارسی هست: ی 2.عربی هست: ی ، که دوتا نقطه کوچیک پایینش داره. شما موقع وارد کردن اطلاعات به برنامه از "ی" کامپیوترتون استفاده کردین که فارسی بود. اما اون گوشیه "ی" عربی هست واسه همین نمیتونه پیدا کنه. راه حلش اینه که یا باید به کیبورد اون گوشی "ی" فارسی رو اضافه کنید که منطقی نیست یا باید ، بیاین با Replace اون "ی" عربی رو حذف کنید و جاش "ی" فارسی بذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ ممنوم از مشاركت دوستان ولي من متوجه راه حل نشدم! چجوري بايد replace كنم؟ اساتيد كسي راه حل ديگه اي هم داشته باشه به قول رئيس جمهور با آغوش باز استقبال مي كنيم :-) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bidgol 83
من يك سرچ روي ديتابيسم گذاشتم وقتي داخل شبيه ساز سرچ مي كنم مشكلي نيست
ولي تو گوشي (چندتا گوشي امتحان كردم) با حرف يا مشكل داره يعني اگه بنويسم آب همه آبي ها را مي اره ولي اگه بنويسم آبي هيچ موضوعي پيدا نمي كنه
please help me
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.