حمید زارع 331 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من به این شکل از دیتابیبسم پشتیبان گرفتم File.Copy(File.DirInternal,"acc.db",FDialog.FilePath,Fname) حالا برای بازیابی چه کار باید بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ خب شما دیتابیس فعلی رو بک آپ گرفتین تو مسیری که خود کاربر مشخص کرده. حالا شما برای بازیابی باید بیاین ، برعکس کپی کنید دیگه.... یعنی از محلی که بک آپ توشه کپی کنید تو DirInternal. برنامه هم واسه خودش کار خودش رو انجام میده و دیتابیس رو دوباره طبق معمول از DIRInternal میخونه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ پس با این روش باید بعد از بازیابی از برنامه خارج بشم تا در ورود مجدد به بانک جدید وصل بشه درسته ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ پس با این روش باید بعد از بازیابی از برنامه خارج بشم تا در ورود مجدد به بانک جدید وصل بشه درسته ؟ بله بله. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ من این کدها رو نوشتم برای پشتیبان گرفتن و بازیابی پشتیبان گرفته شده ظاهرا کار می کنه و مشکلی نداره اساتید اگه ممکنه ببینند مشکلی داره بگن چون این قسمت توی نرم افزار من خیلی مهمه Sub BtnBackup_Click Dim FDialog As FileDialog Dim Fname As String="Acc" &"_"&Date.Shamsi.PersianShortDate.Replace("/","") &".Pacc" FDialog.ShowOnlyFolders=True FDialog.KeyboardPopUp=False FDialog.FilePath=File.DirRootExternal Dir=FDialog.Show("انتخاب مسیر","انتخاب","لغو","",Null) If dir=DialogResponse.POSITIVE Then File.Copy(File.DirInternal,"acc.db",FDialog.FilePath,Fname) ToastMessageShow("فایل " & Fname & " ذخیره شد",False) End If End Sub Sub BtnRestore_Click Dim FDialog As FileDialog FDialog.FileFilter=".Pacc" FDialog.KeyboardPopUp=False FDialog.FilePath=File.DirRootExternal Dir=FDialog.Show("انتخاب مسیر","انتخاب","لغو","",Null) If dir=DialogResponse.POSITIVE And FDialog.ChosenName<>"" Then File.Copy(FDialog.FilePath,FDialog.ChosenName,File.DirInternal,"acc.db") Msgbox("بازیابی با موفقیت انجام شد","بازیابی اطلاعات") ExitApplication End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام دوستان
من به این شکل از دیتابیبسم پشتیبان گرفتم
حالا برای بازیابی چه کار باید بکنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.