myoyo 10 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ سلام چجوری میشه رنگ msgbox رو تغییر داد؟ یا سایز فونتشو یا اندازشو؟ چجوری به این تنظیمات دسترسی پیدا کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2delboro 12 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ ساخته ذهن خود انسان باید باشه دیگه . آره با پنل . اگه میخواهید رنگی و ... باشه نیازی نیست پنل رو مخفی کنید. خیلی باید جالب بشه این مسیج باکس . اگه فرصت کردم فردا حتما یک مدلشو طراحی میکنم ببینم چجوری میشه *خنده* توی انجمن قرار میدم ان شالله فردا . فقط اگه تا آخر ظهر نگذاشتم یادآوری کنید. *چشمک* خودم ساختم ایده ِ عالی بود ممنون از همتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ سلام به نظر من بهتره از MsgBox سفارسی استفاده کنید برای همچین کارهایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
myoyo 10 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ چجوری آقا مهدی؟! یعنی پنل مخفی بزارم...؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ بله شما به راحتی میتونید یه مسیج باکس درست کنید باید با visible پنل یازی کنید با یه کلیک show شه و با یه کلیک تو همون پنل hide شه هم میتونید عکس بزارید در کل خیلی کارها میشه کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ ساخته ذهن خود انسان باید باشه دیگه . آره با پنل . اگه میخواهید رنگی و ... باشه نیازی نیست پنل رو مخفی کنید. خیلی باید جالب بشه این مسیج باکس . اگه فرصت کردم فردا حتما یک مدلشو طراحی میکنم ببینم چجوری میشه *خنده* توی انجمن قرار میدم ان شالله فردا . فقط اگه تا آخر ظهر نگذاشتم یادآوری کنید. *چشمک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2delboro 12 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ ساخته ذهن خود انسان باید باشه دیگه . آره با پنل . اگه میخواهید رنگی و ... باشه نیازی نیست پنل رو مخفی کنید. خیلی باید جالب بشه این مسیج باکس . اگه فرصت کردم فردا حتما یک مدلشو طراحی میکنم ببینم چجوری میشه *خنده* توی انجمن قرار میدم ان شالله فردا . فقط اگه تا آخر ظهر نگذاشتم یادآوری کنید. *چشمک* آموزشش رو گذاشتید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
myoyo 10
سلام
چجوری میشه رنگ msgbox رو تغییر داد؟
یا سایز فونتشو یا اندازشو؟
چجوری به این تنظیمات دسترسی پیدا کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.