به این شکل که به وردپرس وصل بشه و آخرین مطالب رو بگیره صفحه اولش هم یک منو داشته باشه که بتونه از کنار باز بشه و لیست دسته بندی ها یا همون category هارو نمایش بده و با کلیک روی هر دسته بندی آخرین مطالب اون نمایش داده بشه
بعد که روی هر مطلب کلیک شد توی خود برنامه توی یک اکتیویتی دیگه مطلب به همراه عکسش نمایش داده بشه
این آموزش رو به صورت فروشی توی فروشگاه بذارید لطفااااااا
ممنون میشم نتیجه رو اعلام کنید . چند بار با پشتیبانی انجمن تماس گرفتم منتهی کسی پاسخگو نبود
سوال
Monster 2
سلام
من محسن هسم کاربر تازه وارد تازه با انجمنتون آشنا شدم
مجبور شدم تو انجمن پشتیبانی این تاپیکو پست کنم چون بخش درخواست آموزش وجود نداره و جاش خیلی خالیه و مطمینا یک بخش پرطرفدار میشه
میخواستم درخواست کنم دوستانی که بلدن آموزش طراحی یک برنامه اندروید رو آموزش بدن که به وسیله اون به یک سایت وردپرسی وصل بشه و مطالب رو از اون بگیره
ودرپرس یک افزونه برای این کار داره که اسمش JSON هست توضیحات بیشتر درباره این پلاگین استفاده از Wordpress JSON API با Java | وبلاگ سارینا هست
به این شکل که به وردپرس وصل بشه و آخرین مطالب رو بگیره صفحه اولش هم یک منو داشته باشه که بتونه از کنار باز بشه و لیست دسته بندی ها یا همون category هارو نمایش بده و با کلیک روی هر دسته بندی آخرین مطالب اون نمایش داده بشه
بعد که روی هر مطلب کلیک شد توی خود برنامه توی یک اکتیویتی دیگه مطلب به همراه عکسش نمایش داده بشه
این آموزش رو به صورت فروشی توی فروشگاه بذارید لطفااااااا
ممنون میشم نتیجه رو اعلام کنید . چند بار با پشتیبانی انجمن تماس گرفتم منتهی کسی پاسخگو نبود
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.