Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان . با این کتابخانه می شه یه سری آیتم به صورت عکس دار اضافه کرد . که می تونه جایگزین لیست ویو باشه ! من کا با این کتابخانه رو بلد نیستم . اگر کسی از دوستان سورسی ، تکه کدی یا آموزشی داره بگذاره ! موفق باشید ، منتظر پاسخ های خوبتون هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ بفرمایید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون خواهش. پستت رو ویرایش کردی هااا اول کامل ببینید بعد پست بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام دوستان .
با این کتابخانه می شه یه سری آیتم به صورت عکس دار اضافه کرد . که می تونه جایگزین لیست ویو باشه !
من کا با این کتابخانه رو بلد نیستم .
اگر کسی از دوستان سورسی ، تکه کدی یا آموزشی داره بگذاره !
موفق باشید ، منتظر پاسخ های خوبتون هستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.