mohsen.gh 48 ارسال شده در 23 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 سلام اینو الان درست کردم میخاستم نظراتتون رو درباره این جور فهرست بدونم و اگه مشکل داره یا پیشنهادی دارید ممنون میشم بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 23 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 نمره من بهش » 15 رنگ بندی واقعا بده . ولی طرح خوبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 23 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 خوبه. فقط اون نام اکتویتی رو مخفی بفرما. مقدار استروک دور باتون ها رو هم کمتر از 4 بزن یه سوال : مردم هنوز از ویندوز xp استفاده میکنن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.gh 48 ارسال شده در 23 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 نمره من بهش » 15 رنگ بندی واقعا بده . ولی طرح خوبه به نظرتون از چه رنگ هایی استفاده کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.gh 48 ارسال شده در 23 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 خوبه. فقط اون نام اکتویتی رو مخفی بفرما. مقدار استروک دور باتون ها رو هم کمتر از 4 بزن یه سوال : مردم هنوز از ویندوز xp استفاده میکنن؟ به خاطر سرعت بالایی که داره ازش استفاده می کنم ویندوز های 7,8,10 رو امتحان کردم خوب نبود و سرعتش پایین بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 23 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 بیشتر از رنگ های ملایم استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 23 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 به نظرتون از چه رنگ هایی استفاده کنم؟؟ رنگ های متریال و فلت بهترین گزینه هل هستن... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2015 سلام ببین تو نگاه اول میزنه تو ذوق یعنی کلا چشم من اذیت شد یک نگهارو ملایم کن زیادم رنگین کمانش نکن حداکثر 3 رنگ بکار ببر که زیبا ترش کنه دکمه هارو هم سعی کن تو فتوشاپ طرح بزنی و بذاری پس زمینه دکمه موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.