نیما قبادی 246 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ ارز ادب و احترام به بزرگان....اقا کسی هست بدونه من چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ..... این په جوری رفع میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ این مشکل نیست واسه زمانی ه که شما برنامه خودتون رو اجرا می کنید باید صبر کنید تا به دیباگر وصل شه من زمانی که نسخه ی sdk پایین بود با چنین چیزی روبرو بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ نیما بعد از اینکه 1 سال کاربر سایت های ما بودی هنوز نفهمیدی قوانین ما چیه و نباید از Help Me و ... استفاده کنید ؟ اینجا فکر کنم تالار کاملا فارسیه و همینطور که داری میبینی تمام تاپیک ها و پست ها فارسی هستن. فقط یک بار همینجا میگم هرکی دوست داشت و شانس داشت میخونه: تکرار بشه 100% از سایت اخراج میشه ! 100% . این سری رو خودم نام تاپیک رو ویرایش کردم ! ×××××××××××××××××××××××××× جوابت هم اینه که نوع Debug رو روی Release قرار بدی ! توی عکسی که پیوست کردم مشخصه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ سلام .... بازم به بزرگی خودتن ببخشید سعی میکنم تکرار نشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 volume 10 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ چه مدیر اخمو خشنی عزیز منم جواب سوالمو گرفتم مرسی از راهنمایی با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
نیما قبادی 246
ارز ادب و احترام به بزرگان....اقا کسی هست بدونه من چطور میتونم این
مشکل رو حل کنم .....
این په جوری رفع میشه ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده