Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام کدی هست که بشه چیز های اضافه در رم رو پاک کرد ؟ می دونم کار سختیه و به این آسونی نیست! یعنی اول باید اونا رو شناسایی کرد و بعد بستشون . حالا اگر لطف کنید و کمکم کنید ممنون می شم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یه کتبخونه هست به اسم Cache. این کتابخونه فکر کنم بتونه کاری رو که میخوای انجام بدی رو واست فراهم کنه فقط باید باهاش کار کنی تا متوجه عملکردش بشی اگه کتابخونشو نداری بگو واست آپلود کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ کار نکردم باهاش حقیقتش. به نظرم توی همین کتابخونه باشه کلاسش.اگه هم نبود توی تاپیک درخواست کتابخونه ها در خواست بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ آره خیلی کامل تره . برای مقدار رم به این صورت ؟؟؟ a.MemoryUsed این دو تا رو داره استفاده می کنم : Dim a as Cache a.ClearMemoryCache a.ClearDiskCache لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ برای گرفتن میزان اشغالی به این صورت هست آیا ؟؟ A.MemoryUsed برای گرفتن میزان Free چطور هست؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ برای گرفتن میزان خالی بیاین و مقدار کل رم رو منهای MemoryUsed بکنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ برای گرفتن میزان خالی بیاین و مقدار کل رم رو منهای MemoryUsed بکنید! خودم پیدا کردم: c.MemoryFree لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام....من از این کتابخونه استفاده میکنم برنامه رو که اجرا میکنم خطا میده تو ساب گلوبال نوشتم dim cash as cache تو اکتیویتی کریت اینا رو نوشتم cash.MemoryUsed cash.ClearMemoryCache cash.ClearDiskCache اروری هم که نشون میده اینه http://0up.ir/do.php?imgf=error_abb8e.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ نمونه سورس Cache.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان منظورم این بود که اطلاع اضافی مربوط به برنامه ها رو از حافظه پاک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یه کتبخونه هست به اسم Cache. این کتابخونه فکر کنم بتونه کاری رو که میخوای انجام بدی رو واست فراهم کنه فقط باید باهاش کار کنی تا متوجه عملکردش بشی اگه کتابخونشو نداری بگو واست آپلود کنم خیلی ممنون ، دارمش . فقط فکر کنم کتابخانه CacheCleaner باشه آره ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
کدی هست که بشه چیز های اضافه در رم رو پاک کرد ؟
می دونم کار سختیه و به این آسونی نیست!
یعنی اول باید اونا رو شناسایی کرد و بعد بستشون .
حالا اگر لطف کنید و کمکم کنید ممنون می شم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.