Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام . چطوری می شه قطع و وصل کرد GPS رو .؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ درود یک کتابخانه مخصوص هم داره به اسم: TurnGPS کتابخونه رو پیوست کردم. فعالش میکنی بعدش به این صورت : Dim t As TurnGPS t.Initialize t.turnGPSOff ' برای خاموش کردن t.turnGPSOn ' برای روشن کردن TurnGPS Library.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخونه ICOSPHONE رو فعال کن واین کد رو بنویس توی گلوبالس: Dim ph As ICOSPhone و اینو هم توی دکمه ای چیزی بنویس : ph.GPSOnOff(LoadBitmap(File.DirAssets,"on.png")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi29665 4 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۶ سلام این روشها برای اندروید 7 جواب نمیده اساتید لطفا راهنمایی کنید. تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۶ سلام، محبت کنید تاپیک قدیمی رو بروز نکنید. برای مشکلتون تاپیک جدید مطرح کنید. در نسخه های اخیر اندروید نمیتونید GPS رو بدون اجازه کاربر خاموش/روشن بکنید. مگر با دسترسی روت، یا معرفی برنامه خودتون به عنوان سیستمی و ... که هر کدوم چالش خودش رو داره. برای دریافت مختصات از GPS در سطح سنسور، از ACCESS_COARSE_LOCATION استفاده کنید و برای دریافت آن در سطح اینترنت از ACCESS_FINE_LOCATION . سورسی که در لینک بالا هست، کمکتون میکنه کاربر رو به صفحه تنظیمات GPS هدایت کنید که خودش خاموش یا روشنش کنه و بعد مختصات رو دریافت میکنه. پیشنهاد میکنم در فایل مانیفست اون، دسترسی ACCESS_COARSE_LOCATION رو هم اضافه کنید. نکته حائز اهمیت هم اینه که دسترسی GPS از اندروید 6 به بعد جزء دسترسی های حساس محسوب میشه، مطلب پایین کامل توضیح داده: باقیش به همت خودتون مربوطه! من به اندازه ای که نیاز داشتید راهنماییتون کردم. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام .
چطوری می شه قطع و وصل کرد GPS رو .؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.