Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام اول از همه تشکر کنم از دوستان به خاطر کمک و جواب دادن با تاپیک های من . می خواستم بدونم چطوری می تونم لیست برنامه های در حال اجرا رو بگیرم ؟ یا کلا چطوری لیست کل برنامه های گوشی رو بگیرم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ آقای ایزدی ببخشید این تاپیک رو من نزدم . درسته اقای ایزدی حتما حواسشون نبوده خب توی اون تاپیک هم میتونی جوابتو بگیری ولی اینجاهم من جوابتو میدم کتابخونه Activity Manager رو تیکشو بزن : Sub Globals Dim T As Timer Dim AM As ActivityManager Private lv As ListView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Mian") T.Initialize("Tmr",200) End Sub Sub Tmr_Tick GetRunnigApp End Sub Sub GetRunnigApp lv.Clear Dim Info() As RunningTaskInfo = AM.GetRunningTasks For i = 0 To Info.Length - 1 lv.AddTwoLines2(Info(i).GetApplicationName,Info(i).GetPackageName,Info(i).GetPackageName) Next End Sub اینجا میاد هر 200 میلی ثانیه برنامه های درحال اجرا رو میگیره و توی لیست ویو نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
King of power 11 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ میشه کتابخانه ی ActivityManager رو هم بزارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ درود خود شما یک بار دیگه همچین سوالی رو پرسیده بودید که جوابتون رو هم داده بودن دقیقا : http://answercenter.ir/topic/2839-%D8%AC%D9%84%D9%88%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ درود خود شما یک بار دیگه همچین سوالی رو پرسیده بودید که جوابتون رو هم داده بودن دقیقا : http://answercenter.ir/topic/2839-%D8%AC%D9%84%D9%88%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/ آقای ایزدی ببخشید این تاپیک رو من نزدم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ آقای ایزدی ببخشید این تاپیک رو من نزدم . آخ شرمنده درسته آقای غفاری زده بودن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
اول از همه تشکر کنم از دوستان به خاطر کمک و جواب دادن با تاپیک های من .
می خواستم بدونم چطوری می تونم لیست برنامه های در حال اجرا رو بگیرم ؟
یا کلا چطوری لیست کل برنامه های گوشی رو بگیرم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.