Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام . بازم تشکر از آقایونی که تا الان به من کمک می کردن . می خواستم بدونم چطوری می شه نور صفحه گوشی رو تغییر بدم ؟ بلدم اما وقتی از محیط برنامه خارج می شیم نور دوباره بر می گرده! می خواستم پایدار باشه ... با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ خب میتونین از سرویس استفاده کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام سوالتون یکم گنگ گفتید 2جور جواب براتون دارم 1- عدم خاموشی صفحه نمایش کتابخونه phone Dim ph As PhoneWakeState 2- تغییر دلخواه نور صفحه ph.SetScreenBrightness در مورد اول هم مثالش است هم خیلی سوال شده و در مورد دوم وقتی اینو بزنی خودش مثالشو بهت نشون میده سوالی بود در خدمتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام سوالتون یکم گنگ گفتید 2جور جواب براتون دارم 1- عدم خاموشی صفحه نمایش کتابخونه phone Dim ph As PhoneWakeState 2- تغییر دلخواه نور صفحه ph.SetScreenBrightness در مورد اول هم مثالش است هم خیلی سوال شده و در مورد دوم وقتی اینو بزنی خودش مثالشو بهت نشون میده سوالی بود در خدمتم من با ph.SetScreenBrightness انجام می دم ولی وقتی از برنامه بیرون می ره نور صفحه به حالت اول بر می گرده . می خواستم پایدار باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ چرا از سرویس استفاده نمیکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ خب مومن نباید مقداری میدی بعد از خروج بمونه فک کنم همون کاری که برای تنظیمات کتاب میدی اینم همون جوریه یکم تلاش کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.gh 48 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما همه ی کار هایی رو که تو چند تا تاپیک گفتید رو با کتابخانه ICOSPhone میتونید براحتی انجام بدید اگه کتابخانه رو نداشتید بگید تا پیوست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام .
بازم تشکر از آقایونی که تا الان به من کمک می کردن .
می خواستم بدونم چطوری می شه نور صفحه گوشی رو تغییر بدم ؟
بلدم اما وقتی از محیط برنامه خارج می شیم نور دوباره بر می گرده!
می خواستم پایدار باشه ...
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.