morti08 19 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من سایز و رنگ Spinner را میتوانم تغییر دهم ولی بک گراند و از همه مهم تر فونت را می خواستم بدونم چطور میشه عوض کرد با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ در در 1394/05/02, 18:10:51، morti08 گفته است : سلام من سایز و رنگ Spinner را میتوانم تغییر دهم ولی بک گراند و از همه مهم تر فونت را می خواستم بدونم چطور میشه عوض کرد با تشکر از کتابخونه ی Nicespinner استفاده کنید این قابلیت ها رو داره.B4A Library - Nice Spinner | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ برا بک گراند اسپینر Spinner2.DropdownBackgroundColor=Colors.Transparent 'Spinner2.DropdownTextColor=Colors.White مثل اینکه فونت نمیشه تغییر داد ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamid12 1 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۵ این رو امتحان کنید Spinner1.TextColor=Colors.Black Spinner1.DropdownBackgroundColor=Colors.White Spinner1.TextSize=14 آیا کسی میدونه چطوری باید text رو داخلش وسط چین کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
morti08 19
سلام
من سایز و رنگ Spinner را میتوانم تغییر دهم ولی بک گراند و از همه مهم تر فونت را می خواستم بدونم چطور میشه عوض کرد
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.