محمد امین مهمان ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت همه دوستان چند تا سوال دارم من یه برنامه دارم که چندین اکتیویتی داره 1-من می خوام توی همه اکتیویتی ها یک دکمه بذارم که کاربر از هر جای برنامه که خواست روش کلیک کرد کلا از برنامه خارج شود (eixt نشد امتحان کردم) 2- حالا میخوام وقتی کاربر مثلا از اکتیویتی 2 به اکتیویتی 3 میره اکتیویتی شماره 2 کاملا بسته بشه تا رم گوشی را اشغال نکنه و سرعت لود برنامه بالا بره. ممنون میشم اگر بگید باید چیکار کنم جستجو کردم بجای نرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خوب، میتونی یه دکمه بک بذاری توی همه اکتیویتی ها و کد زیر رو قرار بدی توش ExitApplication درباره سوال دمت هم همینطور میتونی یه دکمه بک بذاری و startactivty کنی اکتیویتی قبلی رو و این اکتیویتی هم ببندی باید دقت کنی که هر اکتیویت هم بعد از رفتن به اکتیویتی بعدی، بسته شه اکتیویتی قبلی بسته و به بعدی بری StartActivity(next) activity.finish بعدی بسته شه و به قبلی بره StartActivity(Last) activity.finish جای last و next اسامی خودت رو میذاری فقط یه چیز باقی میمونه و اونم کلیک روی دکمه بک خود گوشی هست که با کد زیر میتونی کنترلش کنی... Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then startActivity(ghabli) Activity.Finish End If End Sub موفق تر باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد امین مهمان ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ با تشکر از جواب هاتون exitaplicationامتحان کردم خارج نمیشه بلکه میره به صفحه اسپلش؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ با تشکر از جواب هاتون exitaplicationامتحان کردم خارج نمیشه بلکه میره به صفحه اسپلش؟؟؟ ماژول صفحه اسپلش بعد از این کد: startactivity(next) این کد رو هم بعدش اضافه کن ببین درست میشه یا نه: activity.finish لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد امین مهمان ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ درست شد تشکر از همه دوستان :tashvigh: :tashvigh: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمد امین مهمان
سلام خدمت همه دوستان
چند تا سوال دارم
من یه برنامه دارم که چندین اکتیویتی داره
1-من می خوام توی همه اکتیویتی ها یک دکمه بذارم که کاربر از هر جای برنامه که خواست روش کلیک کرد کلا از برنامه خارج شود
(eixt نشد امتحان کردم)
2- حالا میخوام وقتی کاربر مثلا از اکتیویتی 2 به اکتیویتی 3 میره
اکتیویتی شماره 2 کاملا بسته بشه تا رم گوشی را اشغال نکنه و سرعت لود برنامه بالا بره.
ممنون میشم اگر بگید باید چیکار کنم
جستجو کردم بجای نرسیدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.