vistamobile 1,700 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ منتشر شد!!: ایده تکرایه گرافیک عادی!! خودم به خودم 13 میدم جیدی میگم. اینم لینک بازار: https://cafebazaar.ir/app/vista.sar.com/?l=fa دوستان حمایت بنمایین انصافا نیازمند یاری سبزتان هستیم اینم دموی تبلیغاتی بازی تو آپارات : http://www.aparat.com/v/ZIeOS لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ تبریک میگم موضوع جالبیه بذار بازار ، ببینیم چه خبره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ به به حقیقت امر اینه که بنده از تیزر برنامه بیشتر خوشم اومد (خودتون میدونید دیگه این بازی ها زیاد شده ) البته قصد جسارت ندارم عزیز جان همین که زحمت کشیدی و تیزر به این خوبی ساختی نشون میده که دوستان برنامه نویس دارن از فاز یکنواختی در میان و ایده ها و مسیرهای تازه ای رو پیمایش میکنن ایشالله بازیت تایید بشه بدون در دسر -- دانلودش خوب باشه -- و سکه هم بخرن که خستگیت در بیاد یکم در مورد تیزر هم توضیح بده دادا من خودم برای ساخت همچین انیمیشنی از adobi flash و یا SwishMax استفاده میکنم -- شما با چه نرم افزاری ساختی ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام اقا مختار عالی بود یه سوال این تیزر رو با چی ساختن؟ C4d? Or afterEfect? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام! واقعا عالی بود اما صدای شخصیت رو برمیداشتین بهتر هم میشد! با چه برنامه ای درست کردین؟ آموزششو میزارین! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ درجه یک ! حرفی نمیمونه ! خیلی خوب ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سلام. خوب من اصلا انیمیشن ساز نیستم!! فقط چندتا تصویر و صدا رو قاطی کردم این ازش اومد بیرون. ان شا الله بزودی اموزش ساختشو میزارم اینجا. در ضمن من ایده زیاد دارم ولی متاسفانه کدنویسیم افتضاحه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ بنده با افتر افکت میسازم خیلی هم زیبا میشه میخواستم ببینم اینو با چی ساختید! جالبه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی خوبه انشالاه بازده زحماتت باشه. به نظر بنده هم صدای کارکتر داخل تیزر بردار خیلی نچسبش کرده. به هر حال ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ عرض کردم خدمت دوستان. چشم آموزشش رو میزارم اینو اصلا با نرم افزار نساختم!! یه ایده بود که شد!! " بزودی آموزش طراحی انیمیشن تبلیغاتی بدون هیچ کار خاصی" اینم از تیترش!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ عرض کردم خدمت دوستان. چشم آموزشش رو میزارم اینو اصلا با نرم افزار نساختم!! یه ایده بود که شد!! " بزودی آموزش طراحی انیمیشن تبلیغاتی بدون هیچ کار خاصی" اینم از تیترش!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ بازی منتشر شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ بازی منتشر شد خوب لینک بدید دانلود کنیم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ لینک به پست اول اضافه شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ بسیار هم عالی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ خسته نباشید.. بسیار عالی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ عرض کردم خدمت دوستان. چشم آموزشش رو میزارم اینو اصلا با نرم افزار نساختم!! یه ایده بود که شد!! " بزودی آموزش طراحی انیمیشن تبلیغاتی بدون هیچ کار خاصی" اینم از تیترش!! بنظرم بزودی گذشته!! منتظر آموزش خوبتون هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ وااااای!!!!!! این سرنخ که من به شما میگفتم باگ داره اون نیست آقا مختار!!!!! ببخشید توروخدا! الان لینکی که تو تاپیکت گذاشته بودی رو دیدم! من یه سرنخ دیگه رو بازی میکردم که از بازار هم دانلود کرده بود! همش فکر میکردم واسه شماس!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ داداش خسته نباشی !! اون که مال خیلی وقت پیشه کار یکی از دوستانه حدود بیست هزارتایی دانلود داشته. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.