ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ به نام خدا سلام دوستان با آموزش جدیدی از سایت *لال* همینجا در خدمت شما هستیم تو این آموزش یاد میگیریم چطور یه کاری رو انجام بدیم فقط برای یک بار یعنی چی؟؟؟*تک قلب* یعنی اینکه طرف میاد برنامه رو دانلود میکنه و نصب میکنه همین باز میکنه یه پیغام واسش میاد که خوش اومدی به برنامه وقتی بیاد بیرون از دوباره بره تو برنامه دیگه او پیام نشون داده نمیشه شما میتونید به جای پیام هر کاره دیگه ی رو انجام بدید و کلی کار میشه کرد اما یک مشکلی تو این آموزش هست اینه که بنده navicat رو نداشتم و فایل دیتابیس رو از قبل حاظر کرده بودم من فایل دیتابیس رو هم پیوست میکنم شما میتونید دانلود کنید و با navicat باز کنید و ببینید توش چه خبره هیچ خبری هم نیست چیزی نداره*مکار* اگر صدا بد بود اگر کیفیت کم بود اگر حجم زیاد بود حقتونه دانلود کنید چون رایگانه*زبونک* شوخی کردم موفق باشید دوستان واسه ما هم دعا کنید لطفا لینک دانلود دیتابیس -- لینک دانلود فیلم wmv حجم : 35Mb پسورد تمامیه فایل ها basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ لینک ها قرار داده شده اند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faeze 12 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سلام واس پروژم که برنامه نویسی اندرویدهست احتیاج به یکی دارم تا راهنماییم کنه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. عذرمیخوام نمیدونستم که نمیشه فینگلیش تایپ کرد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ slm aqa armin vas projam ke barname nvisie android hast ehtiyaj be yeki daram ta rahnemaeim konemamnon misham age rahnemaeim konid id mn panah_p23 yahoo hast http://answercenter.ir/thread2.html 2. قوانین ارسال پست و تاپیک 2.1 تمامی تاپیک ها باید با زبان شیرین فارسی و با فونت و رنگ مناسب تایپ شوند، تاپیک هایی که متن آنها تماما انگلیسی یا فینگلیش (فارسی تایپ شده به انگلیسی) باشد، حذف خواهند شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سلام واس پروژم که برنامه نویسی اندرویدهست احتیاج به یکی دارم تا راهنماییم کنهممنون میشم اگه راهنماییم کنید. عذرمیخوام نمیدونستم که نمیشه فینگلیش تایپ کرد! آی یاهو من panah_p23 شما شروع کنید مشکلاتتونو بپرسین تو انجمن اگه تازه شروع کردین هم آموزشای انجمن و ببینین مشکلی بود بپرسین دوستان کمکتون میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faeze 12 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ فایل در این رابطه زیاد دیدم منکه نگفتم یکی بیاد پروژم رو انجام بده میخوام یکی راهنماییم کنه که چجور شروع کنم وچون ترتیبی نداره بگه چکارکنم همین!! بازم تشکرازشماآقافرزاد که جواب دادید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ فایل در این رابطه زیاد دیدممنکه نگفتم یکی بیاد پروژم رو انجام بده میخوام یکی راهنماییم کنه که چجور شروع کنم وچون ترتیبی نداره بگه چکارکنم همین!! بازم تشکرازشماآقافرزاد که جواب دادید. اینجا انجمن بیسیک 4 اندروید هس اگه میخواید پروؤتونو به این زبان بنویسین بگین پروژتون چیه تا دوستان راهنمایی کنن چه مبحثایی رو کار کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faeze 12 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اینجا انجمن بیسیک 4 اندروید هس اگه میخواید پروؤتونو به این زبان بنویسین بگین پروژتون چیه تا دوستان راهنمایی کنن چه مبحثایی رو کار کنین استادم بهم گفته اول یه Document درست کنم که آموزش مبتدی تاپیشرفته داخلش باشه بعدش ی مثال بهم میده تاانجام بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ استادم بهم گفته اول یه Document درست کنم که آموزش مبتدی تاپیشرفته داخلش باشهبعدش ی مثال بهم میده تاانجام بدم. والا قبلا تو اسکایپ کلاسای آنلاین مبتدی برگزار میشد و اساتید انجمن مسول برگزاریش بودن نمیدونم هنوز هست یا نه تو چت روم انجمن بپرسین تا مهدی یا آرمین عزیز جواب بدن بخش های آموزش متنی و تصویری هم ببینید آموزش های خوبی توشون هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
faeze 12 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ والا قبلا تو اسکایپ کلاسای آنلاین مبتدی برگزار میشد و اساتید انجمن مسول برگزاریش بودن نمیدونم هنوز هست یا نه تو چت روم انجمن بپرسین تا مهدی یا آرمین عزیز جواب بدن بخش های آموزش متنی و تصویری هم ببینید آموزش های خوبی توشون هست اونا جواب نمیدن!! بازم ممنون که جواب دادید وراهنمایی کردید(رسم مردونگی همینه) خدانگهدار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ *لال* *لال* *لال* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ با سلام. نمیدونم این پستم اسپم باشه یا نه ولی: دوست عزیزی که میگی جواب نگرفتی. من چندروزه با این انجمن آشنا شدم و دیشب ساعت 11 سوال پرسیدم چند دقیقه بعدش جوابمو گرفتم. نمیدونم مشکل شما چیه؟ بپرس ، جواب میدن بدون هیچ چشم داشتی*باکلاس* مام تازه کاریم *خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.