MahdiHD 1,748 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان.یه سوال مهم و فوری دارم.من می خوام کاری کنم که توی صفحه ردیف هام یکسری از id های دیتابیسم فراخونی بشه مثلا از id10 تا id20 در واقع می خوام مطالب کتابم رو با این روش دسته بندی کنم ولی نمی خوام چند تیبل بسازم باید چی کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ ساده ترین و اصولی ترین کد برای این کار cur = mataleb.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 where id Between 51 AND 100 ") For i= 0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i این کد میاد از 51تا 100رو لود میکنه next موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان.یه سوال مهم و فوری دارم.من می خوام کاری کنم که توی صفحه ردیف هام یکسری از id های دیتابیسم فراخونی بشه مثلا از id10 تا id20 در واقع می خوام مطالب کتابم رو با این روش دسته بندی کنم ولی نمی خوام چند تیبل بسازم باید چی کار کنم؟ نیازی نیست که چند تا تیبل بسازی.فقط کافیه که با یک شرط تعریف کنی که کدوم آی دها نشون داده بشه.مثلا If id>=10 Then If id <=20 Then ''namayesh mohtava Else End If End If روش زیاده.من فقط یک مثال زدم.بیشتر فکر کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MahdiHD 1,748
سلام به همه دوستان.یه سوال مهم و فوری دارم.من می خوام کاری کنم که توی صفحه ردیف هام یکسری از id های دیتابیسم فراخونی بشه مثلا از id10 تا id20 در واقع می خوام مطالب کتابم رو با این روش دسته بندی کنم ولی نمی خوام چند تیبل بسازم باید چی کار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.