ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 18 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2014 به نام خدا سلام توضیح خاصی نداره کمی صدام تو فیلم بد افتاده اونم واسه لپ تاپ بود شرمنده لینک دانلود حجم 10 مگ پسورد: basic4android.org موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsixa 35 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2014 چند تا سوال شب و روزمو پر کرده ، دلیل خاصی داره که بجای ANIMATION نوشتید ANIMATOION یا بجای cLICK نوشتید cLIKC توی btncLIKC ??? فکر کنم این مقادیر منعطفن یعنی نامی بخوای میتونی براشون تعریف کنی درسته ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2014 فرقی نمیکنه تو برنامه های که کدنویسی زیاد شه اینظور نام گذاری میکنن تا قاطی نشه *تعجب3* جالبه آموزشو ول کردی چسبیدی به اون اسما *چشمک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsixa 35 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2014 نه داداش سوال کردم ببینم میشه این مقادیر رو یه چیز دیگه ام نام گزاری کرد یا خیر اگر سوالم نارحتتون کرد شرمندم .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2014 نه بابا خوشحالم شدم که دانلود کردی راحت باش عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
elysium1368 19 ارسال شده در 29 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، 2015 ممنون از آموزشت آرمین جان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.