ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ به نام خدا سلام توضیح خاصی نداره کمی صدام تو فیلم بد افتاده اونم واسه لپ تاپ بود شرمنده لینک دانلود حجم 10 مگ پسورد: basic4android.org موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsixa 35 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ چند تا سوال شب و روزمو پر کرده ، دلیل خاصی داره که بجای ANIMATION نوشتید ANIMATOION یا بجای cLICK نوشتید cLIKC توی btncLIKC ??? فکر کنم این مقادیر منعطفن یعنی نامی بخوای میتونی براشون تعریف کنی درسته ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ فرقی نمیکنه تو برنامه های که کدنویسی زیاد شه اینظور نام گذاری میکنن تا قاطی نشه *تعجب3* جالبه آموزشو ول کردی چسبیدی به اون اسما *چشمک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsixa 35 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ نه داداش سوال کردم ببینم میشه این مقادیر رو یه چیز دیگه ام نام گزاری کرد یا خیر اگر سوالم نارحتتون کرد شرمندم .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ نه بابا خوشحالم شدم که دانلود کردی راحت باش عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
elysium1368 19 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ ممنون از آموزشت آرمین جان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.