مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه خب دوستان شاید .اسه خیلیا سوال باشه که چطور میشه اشایی مثل SeekBar رو کنترل کرد.( واسه CheckBox هم نمونه کد قرار دادیم) خب توضحیات لازم رو توی تاپیک مربوط به چک باکس دادم که سورس به چه شکل عمل میکنه ولی خب نکته این سورس اینه که با تایمر کار میکنه و یک نقص کوچولو داره که خودتون انشاءالله برطرفش می کنید. شاید با خودتون بگید این به چه کاری میاد ؟ خب شاید شما دوست داشته باشید برنامه رینگتون بسازید اینطور میتونی شیک و مجلسی بسازید یا مثلا دانلود منیجر حرفه ای بسازید بتونید روند پیشرفت دانلود فایل های در حال دانلود رو ببینید و مثال ها و کارهای زیاد دیگه ای. ابه امید روزی که قدر دان باشیم به قول بعضیا کپی برداری بدون ذکر منبع حرامه حرام. رمز فایل : basic4android.org موفق باشید http://s6.picofile.com/file/8202168142/Dynamic_View_Events.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون استاد آرتا من سورس شما رو با mp3 پلیر ادغام کردم ولی نمی دونم چرا همه سیک بارها بهم ربط دارن یعنی وقتی رو یکی از بانت ها کیلیک شد و سیک بار همون بانت تغییر کرد با تغییر سیک بارهای غیر از اون باتن آهنگش قابلیت جا به جایی داره که اصلا خوب نیست و اینکه وقتی یکی از سیک بارها به انتهای خودش میرسه مابقی سیک بارها دیگه حرکتی ندارن اگر بد توضیح دادم بگید نمونه سورس بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون استاد آرتا من سورس شما رو با mp3 پلیر ادغام کردم ولی نمی دونم چرا همه سیک بارها بهم ربط دارن یعنی وقتی رو یکی از بانت ها کیلیک شد و سیک بار همون بانت تغییر کرد با تغییر سیک بارهای غیر از اون باتن آهنگش قابلیت جا به جایی داره که اصلا خوب نیست و اینکه وقتی یکی از سیک بارها به انتهای خودش میرسه مابقی سیک بارها دیگه حرکتی ندارن اگر بد توضیح دادم بگید نمونه سورس بزارم آقا مجید یا دوستان کسی اینو بلده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون استاد آرتا من سورس شما رو با mp3 پلیر ادغام کردم ولی نمی دونم چرا همه سیک بارها بهم ربط دارن یعنی وقتی رو یکی از بانت ها کیلیک شد و سیک بار همون بانت تغییر کرد با تغییر سیک بارهای غیر از اون باتن آهنگش قابلیت جا به جایی داره که اصلا خوب نیست و اینکه وقتی یکی از سیک بارها به انتهای خودش میرسه مابقی سیک بارها دیگه حرکتی ندارن اگر بد توضیح دادم بگید نمونه سورس بزارم آقا مجید یا دوستان کسی اینو بلده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ بیش از 12 ساعت هم گذشت (میدونم بخاطر این پست اخطار میگرم ولی چه کنم) دوستان کسی نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ میدونم اخطار میگرم و پس از چند روز هیچ خبری نشد ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ و باز چند روزی گذشت و در این دیار کس نبود که پاسخ دهد بی اختیار انسان رو یاد این بیت شعر می اندازد در کارگه کوزه گری رفتم دوش دیدم دوهزار کوزه گویا وخموش ناگاه یکی برآورد خروش کو کوزه گر وکوزه خر و کوزه فروش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ منم به مشکل شما برخوردم میتونی برای هر اهنگ یک مولتی پنل تعریف کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.