oftadeh66 7 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان یه برنامه تو بازار گذاشتم الان چندتا مورد داره باید حل میکردم تا تایید نهایی بشه.مشکلاتو حل کردم اما میخوام بذارم میشه ورژن کد رو تغییر بده ورژن کد رو هم تغییر میدم بازم همینو میگه.باید کاری دیگه کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزم ورژن کد رو عوض باید بکنی و کامپایل کنی چیز دیگه ای نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
oftadeh66 7 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزم ورژن کد رو عوض باید بکنی و کامپایل کنی چیز دیگه ای نداره همین کارو میکنم فایده نداره . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ خوب بغل فایل apk ، فایل AndroidManifet.xml رو باز کن و در این قسمت android:versionCode="1" ، ورژن کد خودت رو بذار، فقط یادت باشه ورژن کدش چند بود که اگر اروری داشتی، چاگذاری کنی این کارو که کردی، برنامه رو یه کامپایل بگیر ببین مشکلت حله میشه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ خوب چرا از خود برنامه تغییر نمیدی اطمینان حاصل کن که اینا درست هست #VersionCode: #VersionName: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
oftadeh66 7
سلام دوستان
یه برنامه تو بازار گذاشتم الان چندتا مورد داره باید حل میکردم تا تایید نهایی بشه.مشکلاتو حل کردم اما میخوام بذارم میشه ورژن کد رو تغییر بده ورژن کد رو هم تغییر میدم بازم همینو میگه.باید کاری دیگه کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.