alaghemand 82 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام من میخاستم یه AVD درست کنم اما همانطور که در عکس مشخصه نمیشه باید چیکار کنم ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ فکر کنم مشکل از این آدرسه باشه چون آدرسش اشتباهه چه طوری آدرس رو درست کنم ؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ ادرس اصلی adv C:\Users\User\.android sdk ت رو توی درایو ویندوز نصب کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اینکارو کردم اما بازم همون آدرس هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ فکر کنم سیستم ایمیج (system image) ای دانلود نکرده باشی! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ من از این سایت دانلود کردم و فقط هم AVD رو میخام http://soft98.ir/mobile/13883-android-sdk.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام قبلا هم توی همین ادرس ساخته بودین ؟ واسه بنده هم به همین شکل ادرس دهی شده و مشکلی پیش نیومده : شما شاید SDK تون مشکل داره. در ضمن SDK رو به هیچ وجه توی درایو ویندوز نصب نکنید.چون هر دفعه که ویندوز عوض منید باید بیایید تنظیمات رو دوباره اعمال کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلامقبلا هم توی همین ادرس ساخته بودین ؟ واسه بنده هم به همین شکل ادرس دهی شده و مشکلی پیش نیومده : avd.png شما شاید SDK تون مشکل داره. در ضمن SDK رو به هیچ وجه توی درایو ویندوز نصب نکنید.چون هر دفعه که ویندوز عوض منید باید بیایید تنظیمات رو دوباره اعمال کنید. ولی من SDK رو در پوشه اصلی درایو ویندوزم نصب کردم و به تازگی مجبور شدم چندین بار ویندوز امتحان کنم و مشکلی پیش نیومد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام قبلا هم توی همین ادرس ساخته بودین ؟ واسه بنده هم به همین شکل ادرس دهی شده و مشکلی پیش نیومده : avd.png شما شاید SDK تون مشکل داره. در ضمن SDK رو به هیچ وجه توی درایو ویندوز نصب نکنید.چون هر دفعه که ویندوز عوض منید باید بیایید تنظیمات رو دوباره اعمال کنید. درسته قبلا توی اون آدرس یه sdk دیگه نصب بود اما به دلیل سرعت پایینش من این رو از اون سایتی که در بالا هست گرفتم حالا من باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ دوست من سرعتش پایین بود رفتید کل SDK رو تغییر دادید ؟ خب میتونستید متغییر محلی واسش تعریف کنید. این متغییر محلی رو هم به این صورت میشه انجام داد : Right Click My Computer - > Propertis > Advanced system Settings - > Environment Variables لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ آقای آرتا من هنوز قبلی رو دارم و پاک نکردم اگر میشه یا اینجا یا توی پیام خصوص با عکس بهم توضیح بدید که چه کار کنم سرعت AVD بالا بره ؟؟؟؟؟ باور کنید یک دنیا مدیونتون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ دوست من سرعتش پایین بود رفتید کل SDK رو تغییر دادید ؟ خب میتونستید متغییر محلی واسش تعریف کنید. این متغییر محلی رو هم به این صورت میشه انجام داد : Right Click My Computer - > Propertis > Advanced system Settings - > Environment Variables خوب من رفتم توی این قسمت اما نمی دونم باید چیکار کنم که سرعت AVD بالا بره لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.